Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hasan YOSUNKAYA

KURŞUNLARI NEREYE GİDİYORSA ORADA SENİN ARKADAŞIN VARDIR

KURŞUNLARI NEREYE GİDİYORSA ORADA SENİN ARKADAŞIN VARDIR

Savaş DÜŞMANIN ta kendi (kardeşini) arkadaşını kayıp eden asker,arkadaşını nasıl ve nerede bulur ?

Askeri eğitimde komutan askerleri eğitirken, “zor çatışma sırasında birlik dağılırken,asker arkadaşını,(kardeşini) nasıl bulur ? ” Sorusuna karşı ,komutan askere şu cevabı verir.
“Savaşın kızgın anında arkadaşınızı kayıp ederseniz,düşman kurşunlarının gittiği yere bakın,düşman kurşunlarının gittiği yerde arkadaşın vardır “Diyor…

1.Dünys savaşında Osmanlı devletinin yıkılmasıyla İslam Birliği dağıldı. Osmanlı İslam Devleti’nin yıkılmasından sonra ,İslam düşmanları bu topraklar üzerinde irili-ufaklı 64 devlet kurdular, İslam düşmanları bu devletlerin başına müslüman milletlerinin adını taşıyan adamları yerleştirdiler. Bu devletlerin başına geçenler isimleri ve cisimleri müslümanlardan, ama davranışları düşman gibi oldukları için dağılan ümmet birliği tekrar bir İslam ümmeti birliği oluşmadı.

İslam düşmanı devletler dağıttıkları İslam ümmetinin merkezinde şimdilik nüfusu 10 milyona yakın İsrail diye bir devlet kurdular. Kurulan bu devlet, 2 milyar nüfusa sahip müslümanları dize getirmiştir.
İslam birliğinin yeniden tesisi için Halifeliğin devredışı kaldığı Anadolu’da kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletinde iktidara gelenler bağımsız yaşıyan 64 İslam devleti ile birlikte yeniden islam. birliğine kurması için çalışıldığını gören İslam düşmanları bu birliğin kurulmaması için düşmanlar tüm olumsuz yollara başvuruyorlar.

Düşman ülkeleri , halkın değerlerine bağlı kalarak çalışan siyasi iktidara karşı, kendileri gibi düşünen içten ve dıştan kendisi gibi düşünen,çalışan kişi ve örgütlerin oluşturan kimselere destek vermektedirler.Bu millet’in birliği ve beraberliğine destek olanların bazılarının kurdukları irili – ufaklı partilerin yöneticileri seçimi kazanmayacaklarını bildikleri halde, kazandıkları oy ile iktidar partisini yönetimden indirmek için düşmanla birlikte çalıştıkları görülmektedir.Bu dostlar düşmanların kurşun sıktıkları yere kurşun sıkmaktadırlar
İktidara gitmesi gereken bazı oyların düşmanın istediği hedefe gitmesini sağlanması sonrasına yapılacak tahribatın dosta silah sıkanla birlikte silah sıktığının farkında değildirler.

Osmanlı İslam devletini yıkan İngilizlerle birlikte hareket edenlere karşı cephe almak yerine onların düşünceleri doğrultusunda oy kullanmanın sonunda meydana gelen tahribatı yapanlar yarın pişman olurlarsa çok geç kalacakları farkından değildirler.
1950’lere kadar bu halkın inancından dolayı eziyet veren CHP zihniyetini yeniden iktidara getirmek için çalışanlar iyi düşünerek oy kullanmaları zamanıdır.Bir yanlış adımın geri dönüşü çok zor olacaktır.
Düşmanın oyuna gelmeyelim ki yeniden ümmetin birliğinin oluşumuna giden yol açılsın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER