Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hasan YOSUNKAYA

BU SEÇİMDEN DERS ÇIKARAN AK PARTİLİ ARIYORUM

BU SEÇİMDEN DERS ÇIKARAN AK PARTİLİ ARIYORUM

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçim sonucunu açıklamak için soru (?) soru (?) içindedir. Cevabını kim nasıl verecektir ?

Bir öğretmenin anısı: ” Biz,1970 ‘li yıllarda Elazığ -Sivrice ilçesinin  bir okulunda öğretmenlik yapan 3 öğretmen,Milli Selamet Partisine gönül vermiştik. seçim öncesinde gönüllü olarak Sivrice ilçesinin  köylerine partiyi tanıtmak için,partiden habersiz, köylere giderek ,halka MSP’yi  tanıtmak ve  sevdirmek için yola çıktık.Arabanın içine ve dışına MSP’ye  ait hiç bir işaret ve nişan  bulundurmadan  köylere gidip halk ile görüşüp , MSP tanıtımını yapacaktık.

 

Sivrice ilçesinden bir  köy  yoluna devam ederken.Önümüzde yaya  yürüyen bir adama yetiştik , adamı arabaya aldık Adamla tanıştık..Adam Sivrice’nin bir köyündedir. Malatya’da bir okulda hizmetli olarak çalıştığını açıkladı.

-Nereye gidiyorsunuz ?

-Ben bu çevredeki köylerden birindenim.

Seçim öncesi kimseden görüşmeden yaya olarak kendi imkanlarımla bizim köy ve çevrede tanıdığım insanların köylere giderek MSP’yi tanıtıyorum.

-Sayın Erbakan, Elâzığ il başkanı veya Sivrice İlçe başkanın sizin bu çalışmamızda haberleri varmı ? Dedik  .

-Yok .Dedi

-Partiden yardım alıyor musunuz? -Yok. Dedi.

Bu fahri hizmeti karşılıksız yapan adamdan Parti’nin haberi yoktur.

Bu ve bunun gibi binlerce adan inandığı davada  kendi kendine çalışırken, Parti’nin hiç bir yetkilinin haberi yoktur.

Parti seçimi kayıp ederse bu ve bunun gibi adamlar üzülürler.Partinin ve bürokrasinin üst görevlerde olanlar yeni gelen parti ile görevlerini sürdürürler .

Bu örgütlü çalışmalarda çalışan yorulur,

mağdur olur,görevde olanların çoğu gününü gün eder geçerler.

Şimdi AK Parti ,seçimi kayıp etti.CHP kazandı.

 

AK Parti’nin gizli çalışanları üzülür,görevde olanların çoğu başarılı olan  yeni Parti’nin kadrolarına katılıp onlarla birlikte yol yürürler.

Seçim sonunda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sonunda yaptığı konuşmada “Bu sonucu değerlendireceklerini” Söylediler .Ak Parti yöneticileri sonucu en detaylı bir şekilde, değerlendireceklerini, Sivrice köylerinde sessiz çalışan adam gibi adamları bulup onları dinlemedikleri sürece sonuçtan ders alamazlar .

Parti yöneticileri ile yapılan değerlendirmeler yetersiz kalır .

Bu seçim sonucunu derhal değerlendirip çıkan sonucuna göre halka hizmet etmek için yola  çıkmalıdır.

Sesiz,sedasız yaşıyan ,siyasi çıkar ve menfaat peşinde koşmayın ,dava adı altında, AK Partiyi destekleyenlerin  özgür bir ortamda dinlemelidirler.

AK Parti ,7 Haziran 2015 genel seçimlerde parlamentodaki üye sayısını azaltması üzerinde Ülke çapında yapılan  istişarede sağlıklı sonuçlar alınmamış olacak ki bu yenilgi ortaya çıkmıştır.

Şu an CHP başında genel başkan varla yok arasındadır.Ya Ecevit gibi dirayetli bir genel başkan olsaydı AK Parti bir belde belediye başkanı çıkaramazdı.

Türkiye’de,İslam ve mazlum dünyasında  gelen dualar havada kalmıştır.

Said Nursi Emirdağ Lahikası’nda, :

“Bu asil Türk milleti ihtiyarıyla o partiyi kat’iyen iktidara getirmeyecek. Çünkü Halk Partisi iktidara gelecek olursa, komünist kuvveti aynı partinin altında bu vatana hâkim olacaktır. Halbuki, bir Müslüman kat’iyen komünist olamaz, anarşist olur. Bir Müslüman hiçbir zaman ecnebîlerle mukayese edilemez. İşte bunun için, hayat-ı içtimaiye ve vatanımıza dehşetli bir tehlike teşkil eden bu partinin iktidara gelmemesi için, Demokrat Parti’yi, Kur’ân ve vatan ve İslâmiyet namına muhafazaya çalışıyorum.”

Üstadın bu görüşüne  kulak verelim …

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER