Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hasan YOSUNKAYA

ÇATLAK SESLERİ DİNLEME

ÇATLAK SESLERİ DİNLEME

 

Tüm Türkiye’de medeni bir toplum olmanın  örnek davranışı her zaman arzulanır. Toplumun önder ve liderlerinin örnek  olması arzulanır. Topluma önderlik ve liderlik yapan kişilerin kılık-kıyafetleri,oturup-kalkmaları, davranışları her zaman topluma örnektir.

Topluma örnek olacak en öndeki meslek erbapları öğretmenlerdir. Kıreş,anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise ve  üniversite bitene kadar bebeklerin, çocukların, gençlerin en çok örnek aldıkları kimseler öğretmenlerdir.

Bundan dolayıdır ki her  seviyesindeki özel ve resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin başta kılık-kıyafetleri tertemiz tek renk,tek tip,güzel görünümlü olması medeni toplum oluşumuna katkı sağlar.

Öğrencinin,velinin ve sade vatandaşların en çok dikkat etikleri kılık-kıyafet ve davranış öğretmenlerdir. Öğretmenler toplumun en öndeki toplum örnek ve önderleridir.

Sayı Milli Eğitim Bakanının öğretmenlerin okul ortamında beyaz önlük giymelerini tavsiye ederek, 24 Kasımda tüm öğretmenlere önlük hediye ederek okulda giymelerini istemesi son derece taktir edilecek bir davranıştır.

Sayın Milli Eğitim Bakanı Prof. Yusuf Tekin’nin bu tavsiye ve hediye uygulamasını emekli bir öğretmen olarak içten taktir ediyorum.Öğretmenliği anlamamış,öğretmenliğin bir ideoloji  alanı olduğunu sanan bazı Eğitim sendikalarının üye ve yöneticileri bu güzel davranışa karşı çıkmaları asla kabul edilemez.Öğretmenliği eğlence ve oyuncak kabul eden bir kaç öğretmenin bir araya gelerek sendika kurup sendika adına önlük (forma)giymeye karşı çıkan

“Hürriyetçi Eğitim Sen ” adındaki sözde eğitim sendikasının bu açıklaması eğitime  fayda değil, zarar verdiğine inanıyorum.

Tüm ömrünü eğitime veren, 40 yıl öğretmen ve okul müdürü olarak çalışıp emekli olan bir kişi olarak bakanın bu güzel tavsiyesine karşı çıkanları kınıyor destekleyenleri de taktir ediyorum.

Toplumun önder ve örnekleri olan öğretmenleri her yerde beyaz önlüklerle dolaşmaları yıldız gibi toplum içinde görülmeleri topluma en güzel örnek olacaklarını içten inanıyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER