Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hasan YOSUNKAYA

BU HENDEĞİ ATLATMALIYIZ

BU HENDEĞİ ATLATMALIYIZ

Millet Olarak Kayıp etiklerimiz:

▪︎ Ailemizi…

▪︎ Alfabemizi…

▪︎ Kültür ve medeniyetimizi…

▪︎ Ahlakımızı…

▪︎ Siyasetimizi…

▪︎ Sanatımızı…

▪︎ Edebiyatımızı…

▪︎ Ufkumuzu…

▪︎ Vizyonumuzu…

▪︎ Umudumuzu…

▪︎ Dostluğumuzu…

▪︎ Komşuluk ilişkilerimizi…

▪︎ Hayallerimizi…

▪︎ Özgüvenimizi…

▪︎ Kıyafetimizi…

▪︎ Hilafetimizi…

….

İşte size Demokratik (!) Laik (!) Sosyal (!) Hukuk (!) Kemalist Rejim budur!?

Tam 100 yıl…

Anladınız mı?

Mehmet Bozkurt

,,……,….

Mehmet Bozkurt hocamın bu  tespitlerini değerlendirirken bu badirelerden kurtulup, fabrika ayarlarına dönüşü nasıl başaracağımız hususunda görüş beyanımdır.

 

100 yıl önce İngilizler, daha sonraki yıllarda  da ABD’lilerin hazırladıkları projeyi bu müslüman milleti yönetenlerin eline vererek;  bu ülkeyi bu yasalarla yönetin dediler.

Yöneticiler de bu aziz milletin değerlerinden uzaklaşıp, batılıların değerleri ile hazırlanan yasalarla ülkeyi yöneterek bizi bu hale getirdiler.Bizim   Kur’an’ı Kerim ve Sünnet’i Seniye’ye dayalı olarak hazırlanan kanunlarımızı kaldırıp yerine batının İslam karşıtı kanunlarını getirdiler.

Neden bu duruma geldiğimizin sebeplerini gazeteci Uğur Mumcu çok güzel anlatmış.

“Türk vatandaşı İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemelerine göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve sadece İslam hukukuna göre gömülen kişidir” Diyor.

Bu hale gelişimizin sebeplerine baktığımız zaman.Bize uymıyan batılıların kendi insanı i.in hazırladıkları yssalarla yönetilmemizdir.Batıda ithal ettiğimiz bu yasalara 1950’ye kadar kim itiraz ettiyse kelesi gitti.1950 den sonra da bu gavur kanunlarını değiştirmeyen, elini bile vurmayan, ama müslüman milletin istediği bazı  ufak tefek düzenlemeler yapan Başbakan menderes ve iki bakanın kelesi gitti.Arkasından gelen Demirel Müslümanlar lehine gözle görülür bir düzenleme yapmadığı halde 6 kere gitti 7 kere geldi.Daha sonra Erbakan geldi.Erbakan, güzel şeyler yapmak istediyse de batılı yasaları savunsn çevreler kendisine fırsat vermediler.Onu frenlemek için , yanına Tansu Çiller’i ortak olarak koydular.

Tepesine de alacağı kararları imzalamamak için Demirel’i cumhurbaşkanı olarak koydular.

Erbakan’ı adım atamaz hale getirdiler.Yine de Erbakan’ı bir yıl dolmadan Başbakanlıktan uzaklaştırdılar.Bu arada bir şeyler yapmak istiyen Özal’ı da zehirlediler.

Erdoğan’a sıra gelene kadar 80 yıl geçti.Bu seksen yılda ekilen küfür ve ahlaksızlık tohumları yeşerdi.Bugün de meyve vermeye başlamış.Mehmet Bozkurt’un tespitleri yeşeren küfür ağacının meyveleridir.

Bu küfür kanunlarını değiştirmek çok zor olmuş.Müslümanların bir bölümü gidip bu batılı yasaları getiren  CHP ile seçim işbirliği yapıyor.

CHP’nin genel başkanına “MÜCAHİT”diyorlar.Bu nedenle Erdoğan meclisete yeterli çoğunluğu sağlayamıyor.Hizmet yapmak için cumhur ittifakı denilen bir ittifak kurarak ,ittifak ortakları ile birlikte hareket etme zorundadır.

Büyük cemaat ve tarikatların bir kısmı da  Erdoğan’a değil muhalefete oy veriyorlar.Bu   hal böyle devam ederse bu arızaların tamiri için çok çalışmamız lazım gelecek.

Bize batıda ithal edilen  ve uymıyan bu yasaları kaldırıp yerine bizim değerlerimizle uyumlu yasalar çıkarabilmemiz için birlik ve beraberlik sağlamalıyız.Şimdiye kadar bu birlik ve beraberliği sağlıyamamızın  sebebi gelinen noktada bazı ,tarikat ve cemaatlarin başına batılı yasalarının devamını istiyenlerin. adamlarının oturtmuş olmasıdır.

Bu işin içinden çıkmak çok zorlaşmış.Dua etmekten başka bir çare kalmamış.

Rabbim bu müslüman milleti bu kafirlerin şerrinden korusun.

Camiide aynı safta namaz kıldığımızla, Hacda aynı kabeyi birlikte tavvaf ettiklerlimizle bir araya gelip aynı partiye oy vermedikçe kurtuluşumuz zor görünüyor.

Kafir İngiliz ve ABD’nin her alanda bize dayatığı ve bize kabul etirdiği yasaları kaldırmak istediğimizde bizden olan, bizimle aynı dili konuşan,aynı kıyafeti giyen kandırılmış kandırılmış vatandaş karşı çıkıyor.

” Yukarı tükürsen bıyık ,aşağı tükürsen sakal,” gel bu işin içinden çıkabilirsen çık.

Bu hendeği atlıyabilmemiz için parlementodaki tüm siyasi partiler bir araya gelerek bizim değerlerimizle uyumlu-barışık  yeni bir anayasa çıkarmalıdırlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER