Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray zorlu deplasmandan farklı galibiyet ile döndü!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasının açılış maçında lider Galatasaray, Adana Demirspor karşısına çıktı. ilk yarısı golsüz geçilen maçta Adana Demirspor’u 3-0 yendi ve yeni rekorlar kırdı.

Trendyol Süper Lig'in 34.

Galatasaray zorlu deplasmandan farklı galibiyet ile döndü!

 

Adana Demirspor Galatasaray maçıyla Süper Lig’de 34. hafta heyecanı start aldı.

YENİ REKORLAR KIRILDI

Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından beraberlikle dönmesi sonrasında takipçisiyle puan farkını bitime 5 hafta kala 4’e çıkartmış ve şampiyonluk yolunda çok ciddi bir avantaj yakalamıştı. Sarı-Kırmızılılar bugün de Adana Demirspor deplasmanına çıktı.

15 MAÇTIR KAZANIYOR

Sarı-Kırmızılılar ilk yarısından gol sesi çıkmayan maçta 53’te Hakim Ziyech, 64’te Kerem Demirbay ve 90+1’de Mauro Icardi’nin golleriyle güldü. 63 yıl Beşiktaş’ın elinde bulunan üst üste kazanma rekorunu, geçen sezon 14 maçla kıran Cim Bom, kendine ait rekoru da bu galibiyetle birlikte 15’e çıkarttı. Son yenilgisini Hatay karşısında alan Galatasaray ligde 22 maçtır da kaybetmiyor.

93 PUANLA DA REKORA ORTAK

Üstelik Cim Bom puanını da 93 yaptı ve Sarı-Kırmızılılar, 93 puanla Fenerbahçe’ye ait olan ‘ligde en çok puan toplayan takım’ rekorunu da egale etti.

17 MAÇTA GOL YEMEDİ

Fernando Muslera da Süper Lig’de bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendi rekorunu kırdı.

FARK 7’YE ÇIKTI

Maç fazlasıyla Sarı-Lacivertliler’le puan farkını 7’ye yükselten Cim Bom hata yapmadı. Fenerbahçe yarın Beşiktaş derbisine çıkacak.