Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı Eğitimci- Yazar İbrahim Evirgen, ‘Uluslararası Eğitim Forumu   Platformu’na Davet Edildi

Azerbaycan’ın  başkenti Bakü’de Life Academy ile  Eğitim Forumu   Platformu  işbirliğiyle  düzenlenecek olan Uluslararası Tahsil Forumu’na Eğitimci-Yazar İbrahim Evirgen konuşmacı olarak davet edildi.

Azerbaycan’ın  başkenti Bakü’de Life

Diyarbakırlı Eğitimci- Yazar İbrahim Evirgen, ‘Uluslararası Eğitim Forumu   Platformu’na Davet Edildi

12 Mayıs Pazar günü,  Azerbaycan’da  düzenlenecek orijinal adı ‘Beynelxalq  Tehsil Forumu’ olan etkinlikte   Evirgen, eğitim sistemi ile ilgili İngilizce  bir sunum yapacak.

Uzun yıllar çeşitli ortaokul ve liselerde öğretmenlik yaptığını belirten Eğitimci-Yazar İbrahim Evirgen, uluslararası Eğitim Forumuna  davet edilmekten dolayı memnun olduğunu belirtti.

 

“ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Evirgen ; “Yıllardır çeşitli okullarda İngilizce öğretmenliği yaptım. Bir süre Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce bölümünde, öğretmen olarak derslere girdim. Bu konuda çeşitli gazetelerde  çok sayıda köşe yazısı kaleme aldım.  30 yılı aşkın zaman dilimi içerisinde  edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimlerimi   Azerbaycanlı kardeşlerimle paylaşarak, ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.   Özellikle öğrencilere Psikolojik yaklaşım, Öğretmen- öğrenci ilişkileri,   başarıyı  artırma yolları,  okul öncesi eğitimin öneminin yanı sıra,      Eğitim Sistemimiz hakkında    bir sunum yapacağım. Çok sayıda öğrenci, öğretmen, akademisyen ve üst düzey yöneticilerin  katılacağı   etkinlik, iki dost ve kardeş ülke açısından da oldukça  önemlidir. Bizleri  davet edip, konuşma fırsatı veren Life Academy ile  Eğitim Forumu  Platformu’nun  öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konferansa yüzlerce öğrencinin yanı sıra  Singapur,  Çin,  Finlandiya ve Azerbaycan’dan  çok sayıda  konunun uzmanları katılacak.

Diyarbakırlı Eğitimci- Yazar İbrahim Evirgen, ‘Uluslararası Eğitim Forumu   Platformu’na Davet Edildi