Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da maçı kazandıran Eyüp Oskan’ın kariyeri!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor karşılaştığı Kastamonuspor’u Eyüp Oskan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Amedspor’un sağ beki Eyüp Oskan kimdir? Detaylar haberimizde…

TFF 2. Lig Kırmızı

Amedspor’da maçı kazandıran Eyüp Oskan’ın kariyeri!

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve karşılaştığı Kastamonuspor maçından aldığı galibiyetle 1. Lig’i büyük ölçüde garantileyen Amedspor’da golü atan Eyüp Oskan bu sezon Kastamonuspor maçından önce geçtiğimiz hafta sakatlanan Batuhan Tur’un yerine oyuna girmiş İnegöl maçında 61 dakika forma giymişti.

 

EYÜP OSKAN KİMDİR?

Sezon başında takıma dahil olan ve dün 3. Dakikada Amedspor’a galibiyeti getiren genç sağ bek oyuncusu Eyüp Oskan, 2003’te Diyarbakır’da doğdu. Futbola 2017 yılında Beşiktaş altyapısında başladı. 2017/18 sezonunda İstanbulspor altyapısına ve 2018/19 sezonunda Erzurumspor FK altyapısına transfer oldu. Erzurumspor FK’de ilk U-17 kategorisinde forma giyen Eyüp Oskan, 24 maçta 17 gol attı ve 30 Eylül 2020 tarihinde Erzurumspor FK ile profesyonel sözleşme imzaladı. Oskan sezon başında Amedspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Eyüp Oskan, Türkiye U-16, U-15 ve U-14 kategorilerinde forma giydi ve U-16 ve U-15’te 6, U-14’te 7 maça çıktı. Oskan, Türkiye formasıyla tek golünü U-15 kategorisinde İngiltere ile oynanan özel maçta kaydetti.