Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor, Menemenspor maçı için özel hazırlanacak!

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen lider Amedspor, ligin son maçı olan Menemen maçı için hazırlıkları bugün başlıyor.

Türkiye 2'nci ligi Kırmızı

Amedspor, Menemenspor maçı için özel hazırlanacak! Amedspor, ligin son maçında karşılaşacağı Memenenspor için hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla başlatacak.

 

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Diyarbakır ekibi lider Amedspor, evinde ve taraftarları önünde Menemenspor’u konuk edecek.

 

MUTLU AYRILMAK İSTİYORUZ

 

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Menemenspor maçı öncesi konuştu. Takımda eksik veya cezalı futbolcu bulunmadığını belirten Bakkal, “Menemenspor ligin iyi takımlarından ancak bizde kendi taraftarımız önünde çok iyi bütünleşerek iyi mücadele ediyoruz. Muhteşem taraftarlarımıza son bir 90 dakika sorumluluğumuz var. Pazar günü, özlediğimiz o anı taraftarlarımızla yaşayıp, kupayı kaldıracağız. Hedefimiz iyi oyun ve galibiyetle mutlu ayrılmak istiyoruz. Bunu da taraftarımızla başaracağız” dedi.

 

FUTBOL ŞÖLENİNE DAVET

 

Pazar günü futbol ve eğlence şölenine tüm taraftarı davet eden Bakkal, “Tüm Amedspor taraftarlarını maça davet ediyorum. Ortalık bayram yerine dönüşsün. Hak ettiğimiz kupamızı kaldırarak hep beraber sevinelim” dedi.

 

TAKIM ÖNCE TAZİYEYE KATILACAK, SONRA TOPBAŞI YAPACAK

 

Amedspor, teknik heyet ve futbolcularının saat 15,30’a kadar dinleneceği öğrenilirken, saat 16’da tam kadro Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın annesi için kurulan taziyesine katılacağı ardından saat 18.00’de kendi tesislerinde Menemen maçının ilk hazırlığını yapacak.