Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor ve Batman Petrolspor’dan sonra bölgenin bir takımı daha şampiyon!

Batman Petrolspor ve Amedspor’dan sonra bölgenin bir takımı daha şampiyon oldu. O takım da bir üst lige yükseldi.

Batman Petrolspor ve Amedspor’dan

Amedspor ve Batman Petrolspor’dan sonra bölgenin bir takımı daha şampiyon!

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. ve 3. liglerde önemli gelişmeler oldu. TFF 3. Lig’de Batman Petrolspor şampiyonluğunu ilan ederek 2. lige yükselmeye hak kazandı. Batmanlılar iki gün boyunca şampiyonluk sevincini sokaklarda kutlama yaparak yaşadı.

Batman’ın ardından Amedspor da Manisa temsilcisi Somaspor ile deplasmanda oynadığı maçtan galip gelince, bölge iki şampiyonluğu birden yaşamış oldu. Amedspor da puanını 80’e çıkararak matematiksel olarak 1. lige yükselmeye hak kaz kazandı.

Amedspor ve Batman Petrolspor'dan sonra bölgenin bir takımı daha şampiyon!

URFA’DA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Diyarbakır’ın komşu kenti Şanlıurfa’da da çifte sevinç yaşandı. Urfa temsilcisi Viranşehir Belediyespor 37 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkmaya hak kazandı. Viranşehir Kilis karşısında 7-0 galip gelerek amatör ligin şampiyonu oldu. Viranşehir Belediyespor da 3. lige çıkmaya hak kazandı. Urfa’nın merkez ilçesi takımı olan Karaköprü Belediyespor da 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıkmaya hak kazandı.

Amedspor ve Batman Petrolspor'dan sonra bölgenin bir takımı daha şampiyon!

SIRADA VANSPOR VAR

Amed, Batman, Viranşehir’in ardından Vanspor da şampiyonluk yolunda ilerliyor. Esenler Erokspor ile aralarında sadece 2 puan olan Vanspor, haftaya 3 puanı alabilirse ve Erokspor yenilirse şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Böylece bir sezonda bölge takımlarından 4’ü şampiyon olmuş olacak. Bu da liglerde yaşanan bir ilk olacak.