Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursaspor yarın Diyarbekirspor’a konuk olacak!

Diyarbekirspor yarın evinde kümeye düşmesi kesinleşen Bursaspor’u ağırlayacak. Güvenlik gerekçesiyle Diyarbekirspor’a taraftar yasağı getirildi. Diyarbekirspor yasağı protesto etmek için sahaya çıkmayabilir.

Diyarbekirspor yarın evinde kümeye

Bursaspor yarın Diyarbekirspor’a konuk olacak!

 

Türkiye Futbol Federasyonu Beyaz Grup’ta mücadele eden 12. sıradaki Diyarbekirspor, 30 Nisan Salı günü (yarın) Bursaspor’u evinde ağırlayacak. Dün oynanması gereken Diyarbekirspor maçı, güvenlik gerekçesiyle 30 Nisan’a ertelenmişti. Maç saat 13.00’de oynanacak.

Bursaspor yarın Diyarbekirspor'a konuk olacak!

‘DİYARBEKİRSPOR SAHAYA ÇIKMAYABİLİR’

Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, taraftar yasağını sert dille eleştirmişti. Genç, “Bizler Bursa’ya gidince her türlü baskıya ve saldırıya maruz kalıyoruz ama onlara taraftar yasağı getirilmedi. Bize neden taraftar yasağı getiriliyor?” serzenişinde bulunmuştu. Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Bursaspor maçında sahaya çıkmayacaklarını açıklamıştı. Amida Haber’in aldığı bilgilere göre Diyarbekirspor yönetimi sahaya çıkıp çıkmamayı kendi içinde değerlendiriyor. TFF’nin puan silme cezasını da göz önünde bulunduracak olan yönetim, küme düşme riskini göz önünde bulundurarak son dakikada sahaya çıkabileceği belirtiliyor.

 

BURSA’DA SALDIRIYA UĞRAMIŞLARDI

Diyarbekirspor 2023 yılında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşmıştı. Diyarbekirspor futbolcuları ve yöneticileri Bursaspor’lu oyuncuların ve taraftarların saldırısına maruz kalmıştı. Sahada Diyarbekirspor’a karşı ırkçı tezahüratta bulunulmuş ve küfürler savurmuştu.