Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Salih KAPLANER

SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANALIM?

SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANALIM?

 

Eskiden internet sadece ihtiyaç duyulan bilgiyi daha rahat bir şekilde öğrenmek ve paylaşmak mantığındaydı . Ama , günümüzde bu durum tamamen değişmiş ve bambaşka bir boyuta taşındı.

Özellikle de sosyal medya olgusunun hayatımıza girmesiyle beraber, bilgiden oluşan bir internet yapısı ortadan kalktı. Direkt olarak insan ve kişisel yaşamlardan oluşan bir internet yapısı meydana geldi.

Bu durumun oluşmasındaki temel etken insanların sosyal medya kavramını bilinçsiz olarak yaşamına entegre etmesidir. Temelde baktığımız vakit, sosyal medya kullanımı, kavramı ve yapısı oldukça faydalıdır. İnsanlar arası etkileşimi ve bağı kuvvetlendirebilir. Lakin bunu aşırıya kaçırmanız halinde, insanlar arası etkileşimi kuvvetlendirmek yerine yok eder.

 

Sosyal Medya Nasıl Doğru Kullanılır?

Aslında cevabı basit. İlk olarak sosyal medyayı gerçek yaşamın üstünde tutmayacaksınız. Fotoğrafımı kimler beğenmiş? Kaç kişi beğenmiş? Bunu yazarsam ne olur? Buraya bunu eklersem kim ne der? … Tüm bu sorular ve düşünceler interneti önemli kılar. Oysa ki internet önemsizdir, bir hiçtir. Sizlere bilgi paylaşımı yapmayı, iletişim kurmayı kolaylaştıran bir araçtır. Gerçek yaşam ve insan kavramı, her zaman en üstün unsurlardır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER