Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dr. Seyyid Hüseyin ZERRAKİ

İslamiyetin Birlik ve Beraberliğini Sağlamak İçin Toplantı

İslamiyetin Birlik ve Beraberliğini Sağlamak İçin Ehlibeyt/Seyyidler Toplantısı. Konuşmalarda Nakibül eşraflik kurumunun tekrar aktif hale gelmesi vurgulandı.

Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştırma Derneğimizin üyesi işadamı Seyyid Abdülkadir Akifoğlu’nun ev sahipliğinde;

Esenler Atışalanı Aşiyan Restorantta verdiğimiz kahvaltıya ülkemizin dört bir tarafından çok sayıda seyyid,akademisyen, işadamı, esnaf, siyasetçi ve tarikat şeyhleri katıldılar.

Kerbela, ülkemizdeki şehidlerimiz için ve filistinde ölen müslümanlar icin Genel başkan Yrd.Seyyid Şeyh Abdülbaki Zeydani nin Kuranı Kerim tilavetinden sonra konuşmaya geçildi.

 

Toplantı da Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştırma Derneği Genel Başkanı olarak ben Dr.Seyyid Hüseyin Zerraki,Genel başkan yrd İlahiyatçı,Tarihçi, Seyyid,Şeyh Abdülbaki Zeydani,Ebu Turab Vakfı Başkanı,Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştırma Derneğimizin Bursa Marmara Bölge Başkanı Psikolog Dr.seyyid,Şerif Şeyh Sabahaddin Dömek Üsküdar ünv.öğretim görevlisi Emekli Kolordu Komutanı Dr.Seyyid Musa Kazım Dalkıran,Siser Kulak cihazları yönetim kurulu başkanı Dr.Seyyid M.Emin Zerraki, Emekli Vali Murat Yıldırım islamiyetin ve ülkemizin birlik beraberliği ile ehli beytin faziletleri hakkında ayrı ayrı birer konuşma yaptık.

 

Konuşmalarda Nakibül eşraflik kurumunun tekrar aktif hale gelmesi ile Sahte seyyidliğin önlenebileceğini vurgulandı. Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştirma Derneği Genel Başkanı olarak konuşmamda şunları ifade ettim;

 

İSLAM DÜNYASINDA ÖZLENEN HUZUR VE BARIŞIN YOLU RASULULLAHIN ÜMMETİNE EMANET ETTİĞİ EHLİ BEYTİNDEN GEÇER

Hz. peygamber efendimiz (sav) ümmetine emanet ettiği ehli beytine sahip çıkılmadı onları ana vatanlarından kovdular ülke ülke dolaştılar yüce türk milleti onlara sahip çıkmıştır…

 

İslam coğrafyasında yaşanan olaylararın tablosuna baktığımızdan Afganistan,Pakistan Irak,Surriye,Libya,

 

Somali,Sudan Fas Tunus,Yemen,Filistin’de ve Mısır da bütün islam ülkeleri kan revan içersindeler,bu durumda olan daha başka islam ülkeleride de vardır. Manası sevgi ve barış olan kardeşliği hakkı,adaleti ve merhameti öğütleyen islam dinini ve onun yol ve esaslarını gösteren yüce Allah’ın anayasası kur’an-ı kerim’i yanlış yorumlayan yada cehaletlerinden dolayı yanlış istikametlere götürenler ve gaflet içersinde olanlar yüzünden islam dünyası asırlardır huzur ve esenliğe muhtaç hale gelmiştir Müslümanların çoğu Hz.Peygamberle samimi değiller,eğer samimi olmuş olsaydılar evlatlarına doğru dürüst sahip çıkacaklardı ! bu gün hangi müslüman ülke? Resulullahın evlatlarını barış elçisi olarak görmek istiyorlar;bMaalesef onları doğru dürüst tanımazlar ve tanımakta istemiyorlar?

 

Bu nedenle islam âleminin yakası bir araya gelemiyor…

 

KATILAN MİSAFİRLER;

Bakırköy Cumhuriyet savcisı Mehmet Çoban,Bakırköy  Asliye hukuk hakimi Seyyid Muhammed Emin İnce, Bakırköy Ruh sinir Hastanesi Müdürü Fatih Yapar Seyyid Nevzat Bakırcı, Prof Dr Abdülsamet Hazar Seyyid, İsmail Geylani,Seyyid Suat Geylani,antalyada Seyyid Ali Yazgan,ve bir çok ehli beyt sevenleri katıldılar.

islamiyetin-birlik-ve-beraberligini-saglamak-icin-ehlibeyt-seyyidler-toplantisi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER