Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Şevket KOYUNCU

AK PARTİNİN AYDINLIK YÜZÜ VEYSEL BAĞRAN

AK PARTİNİN AYDINLIK YÜZÜ VEYSEL BAĞRAN

 

AK Parti 22 yıllık süreçte particilik konusunda görevlendirmenin en iyisini geçmişte olduğu gibi yine yapıyor sayın cumhurbaşkanımızın TÜRKİYE YÜZYILINDA’da nakış işler gibi iyi bir ekip oluşturması da takdire şayandır önümüzdeki yerel seçimler nedeniyle istifa eden Yenişehir, Kayapınar, Bağlar ve Ergani 4 ilçe başkanlarının yerine atamalar yapılacağı için geçen cuma günü 4 ilçede de ilçe başkan adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Dikkatimizi çeken Yenişehir ilçesi oldu. Çünkü geçmiş dönemlerde Başarılı çalışmalarıyla ilklere imza atmış bir ilçemiz şöyle ki;

İl başkanı çıkarmış, belediye encümeni çıkarmış, milletvekili çıkarmış, geçen Cuma günü yapılan temayül yoklamasında da bir birinden değerli başkan adayları vardı. Partililer tarafından dikkatleri üstüne çeken bunlardan biride Veysel Bağran’dı. 2008 yılından beri onu tanıyan biri olarak partinin içinde kendini geliştirmiş bilgi ve becerisiyle kendini sevdirmiş Yenişehir gençlik kolları başkanlığı yapması şuanda il gençlik kolları başkan yardımcısı ve yenişehir gençlik kolları koordinatörlüğünü sürdürmesi insan odaklı sorunlara çözüm üretmesi partililer ve sahada halk tarafından sevilen dik ve kararlı duruşuyla gönüllere giren vatandaşların taziye ve düğünlerine giden acılarını ve mutluluklarını paylaşan bölgedeki âlim ve kanaat önderlerini önemsemesi STK’LARLA diyalog içinde olması yapılan programlara da katılması takdire şayandır. 2015 hendek olaylarında en tehlikeli yerlere bile canı pahasına gidip partiyi savunması her şeye bedeldir.

Yine en riskli zamanda davaya sadakati ve partiye kazandırmak suretiyle hem de gençlerin terör örgütü tarafında kandırılmasına’ da kararlı, cesur ve dik duruşuyla engel  oldu. Gençlerin uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan ve kötü çevrelerden uzak durmalarını devlete ve millete faydalı birey olmaları için yaptığı çalışma ve çabası vatandaşlar tarafında da destek görüyor.

14 mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde olsun 28 mayıs 2. Tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde’ de olsun gece , gündüz demeden partinin programlarına katılması ev ve esnaf ziyaretlerini yapması yine seçim günlerinde kendisi ile beraber Yenişehir gençlik kolları başkanı sayın Enes Çimen ve partililerle Yenişehir’deki sandık kurulan bütün okulları gezmesi ak partinin sandık görevlilerine müşayitlere, bina sorumlularına yalnız olmadıklarını varsa sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve sandıklara sahip çıkma anlamında moral , motivasyon ve partinin sahada olduğunu hissettirmeleri koşturup ter dökmeleri emek sarf etmeleri takdire şayandır. Bu işin mutfağında yetişen biri olan sayın Veysel Bağran’ın genç, dinamik, karizmatik ve davaya olan sadakati ile Yenişehir ilçe başkanlığına getirileceğine olan umudumuzu koruyarak AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDEKİ yetkililer tarafında işi bilen, işi ehli olan birinin atanacağına ve vicdanlarının sesini duyarak karar vereceklerine inanmak istiyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi 2008 yılından  beri çalışmalarını ve kendisini tanıyan biri olarak yanlışına ‘da yanlış deriz ve  yapacağı güzel şeylere alkış tutacağımızı en sert şekilde eleştirimizi de yapacağımızı da bilinmesini isterim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun Veysel başkan İYİKİ VARSINIZ.

GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

NOT:2018 yılında itibaren çok şükür sağlanan huzur ortamından sonra ak partili olarak görünüp partiye sızan (AKP’lİ) olan koltuğa yapışan koltuk sevdalısı rantçı ve karanlık yüzleri yazacağım inşallah şunun da bilinmesini isterim ki kalemimizi  haktan hukuktan ve adaletten yana şeffaf bir şekilde dilimizin döndüğü kadarıyla yazmaya çalışıyoruz bu süreçte Allah’a şükürler olsun ki hiç kimseden ne korkumuz ne çekindiğimiz ne minnetimiz ve nede eyvallahımız var bu böyle biline toplumun çıkarlarını her zaman kendi menfaatimizin üzerinde tutmaya çalıştık. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER