Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor’da moraller yerinde

Diyarbekirspor bu hafta karşılaşacağı Nazillispor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Diyarbekirspor bu hafta karşılaşacağı

Şehmus Kızılaslan

2.Lig Beyaz Grup’ta 7 maç sonra kendi evinde konuk ettiği Ankaraspor’u maçın 80’nci dakikasında Ozan Papaker’ın atığı golle 1-0 yenerek moral bulan Yeşil Kırmızı ekip Bu hafta Cumartesi günü Saat: 14.00’de deplasmanda Nazillispor’a konuk olacak

Uzun bir aradan sonra kendi sahasında Ankaraspor’u 1-0 yenerek sahadan galip gelerek kötü gidişata “dur” diyen Diyarbekirspor deplasmanda karşılaşacağı Nazillispor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

TEKNİK DİREKTÖR KARAASLAN :HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Türkiye Liglerinin en genç teknik direktörü olduğunu belirten  Teknik direktör  Süleyman Gökhan Karaaslan ise takımın iyi bir noktada olduğunu ifade ederek hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu söyledi. Tesislerin çok güzel olduğunu, burada huzurlu bir çalışma imkanı bulduklarını kaydeden Karaaslan,”30 yaşındayım. Türkiye profesyonel liglerinin  en genç teknik adamıyım. Yaklaşık 8 yıl Mustafa Denizli ile beraber çalıştım. Diyarbekirspor’a geldiğimde kötü gıden bir gidişat vardı fakat şu an oyunumuz gelişmeye devam ediyor. Oyuncularım gayet iyi. Benimde kadro seçiminde elimi zorlaştırdı. Hedefimiz Diyarbekirspor’u Play Off potasına sokmak. Çok güzel tesislerimiz var. Burada imkanlar gayet iyi. Bize düşen başarılı olmak.” diye konuştu.