Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Karate il seçmeleri yapıldı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Okullar Arası gençler A-B Karate İl Birinciliği” müsabakaları son buldu.

Diyarbakır Gençlik ve Spor

Diyarbakır’da Karate il seçmesi yapıldı

 

 

 

100 KARATECİ ÖĞRENCİ KATILDI

Diyarbakır Halit Gülser Spor Kompleksinde düzenlenen Okullar arası A-B karate il birincilik müsabakaları yaklaşık 100’e yakın öğrenci sporcu katılımıyla gerçekleşirken, Genç Karatecilerin kıyasıya mücadeleleri tribünde izleyenlerin seyircilerin heyecanlandırdı.

 

BAŞARILI KARATECİLER MUŞ’A GİDECEK

 

Diyarbakır Halit Gülser Spor Salonunda gerçekleştirilen Okullar arası A-B il birinciliği müsabakalarına yaklaşık 100’e yakın sporcunun mücadelesine sahne oldu. Müsabakalarda  başarılı ve dereceye giren sporcular Muş ilinde yapılacak olan Türkiye çeyrek finalde okullarını temsil etmeyi hakkını elde ettiler.

Diyarbakır’da yapılan okul sporları il seçmelerinde Kata dalında Furkan Yazar 1’incilik kazanırken, Çermik ilçesini temsil eden A gençler kadınlarda Rojin Avcı ve Şevval Duran 1’inci, B gençler kategorisinde ise Merve Kazan 1’inci oldu.

Diyarbakır’da Karate il seçmeleri yapıldı

YAZAR KATILIM SAĞLAYAN VE DESTEK OLANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Diyarbakır Karate il Temsilcisi ve Milli Antrenör Mehmet Yazar açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Diyarbakır ilimizde her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Karate İl Temsilciliği olarak organize ettiğimiz, 68 Okuldan 100’e yakın Karateci öğrenci sporcunun mücadele ettiği müsabakaların kıyasıya mücadelelere sahne olması Diyarbakır karate sporunun  iyi yerlere geldiğini bir kez daha göstermiştir. Bugün oldukça renkli geçen müsabakalara şahit olduk ve bir o kadar da sporcularımızın başarılarından dolayı gurur duyduk. Buradan seçmelerde başarılı olan sporcularımız Muş ilinde yapılacak olan Bölge Şampiyonasında Diyarbakır ilini ve okullarını temsil etme hakkını elde etmişlerdir. Tüm Sporcu kardeşlerimi, Hakemlerimizi, Antrenörlerimizi ve Okul Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.