Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Şevket KOYUNCU

YÜREK YARAM FİLİSTİN

YÜREK YARAM FİLİSTİN

 

Okyanus ötesindeki fitnenin baş aktörü, katil, eli kanlı ABD’nin bidon kafalı başkanının yönlendirmesi ile    Ortadoğu’daki karakolu olan yahudi, işgalci İsrail yaklaşık  4 aydır Filistinde soykırım yapıyor. 30.000’e yaklaşan ölü sayısı, bir o kadar da enkazların altında kalanlar tüm TV kanallarında yahudi askerlerinin bebek, çocuk, genç, hamile kadın, yaşlı, engelli insanların üstüne bombalar yağdırırken ambulans, hastahane, cami, kilise, evler, yıkılan binaların altında kalan binlerce ceset enkazların altındadır. Doktor, hemşire, gazeteciler öldürülüyor. Çocuklar ve bebekler başta olmak üzere cesetler sıraya dizilerek toplu defnediliyor.

Şimdi de bu çaresiz insanları yahudi İsrail’in bombaları değil de açlık, ilaçsızlık, sefalet öldürüyor. Koca yürekli Gazzeli çocuklar iki ellerini gözyaşları içinde ARŞ-I ALEM’e açarak yahudi zulmünü ve askerlerini CENAB-I ALLAH(c.c.) şikayet edip bedduada bulunan çocukların çaresizliğini gördükçe çamurlu suda uyuyan çocuklar, açlıktan ölenlerı ve yaralıları TV’lerde gördükçe yüreğim kanıyor. Elim kolum ve ağzım kilitleniyor. İnsanlığımdan utanıyorum. Ama utanması gereken İslam ülkelerinin liderleri, başta Arap ülkelerinin liderleri saray yavrusu kralları dünyanın zevk û sefasının peşine düşen liderleri, utanmadılar. Vicdan, merhamet yoksunu bu kuklacıların onuruna ve kanına dokunmadı mı?

Mazlum çocukların hakkı ilahi adalette elbet bir gün sorgulanacaktır. İlkelerini; birlik, özgürlük, demokrasi, eşitlik, insan haklarına saygı bazı batılı ülkelerde dünyanın gözü önünde katledilen Filistin ve Gazzeli çocukların feryadına maalesef duyarsız kalmıştır. Bu soykırıma insanım diyen herkesin karşı çıkması ve katliamı lanetlemesi, seyirci kalan bütün dünya liderlerine ve halklarına bu ayıp yeter  ve insan oluşlarından şüphe ediyorum.  CENAB-I ALLAH(c.c.) katil Netanyahu’yu, askerlerini ve destekçilerini “Kahhar” ism-i şerifi ile perişan etsin.

Görüşmek dileğiyle…

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Amin abim amin.müsküman İslam alemi artık birleşip ,Allah yolunda bu katillere karşı durmalı,hatta savaşmalı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER