Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ferhat KAPLANER

BUGÜNE DEĞER DÜN

BUGÜNE DEĞER DÜN

 

Geçmişinde sakladığın ne varsa derinlerinde  çıkmayı bekler bir sözle  kaçman seni uzaklaştırsa da  gittiğin yer aslında kaçtığın şeylerin tam ortasıdır.

Dünün değer Bugünlerine  sen günleri sayarsın  ayları sayarsın  yılları sayarsın da  dününden bir dakika ileriye gidemezsin   bizi tutan ne varsa dünlerimizde  yarım bıraktıklarımız yada bırakıldıklarımızdır yüzleşmeye korktuğumuz  anılarımız  değil adını bile anamadığımız kişilerin gölgesidir  bir  adam ya da bir kadın  gölgesini uzatırız.

 

Söylemediğimiz  sözlerimizin güneşi ile  saçının rengi ya da endamı  bizi bağlayan yanlarında  takılı kalırız balığın oltanın iğnesinden kurtulması ihtimaldir  ama insanın geçmişinden kurtulması mümkün değildir kurtulsa bile daldığı deniz yine kendi keder deryasıdır.

Muhakeme  yapmadan  son sözünü sözler  gerçekler söylenmeden  gidişler  kendi mahkememizde bizi yargılar ve mahkum eder geçmişimize   ve kaçarız  kendi hapishanemizden yıllarca belki de  kaçak yaşarız kendi kendimizde.

Dün ne yaşattı isen bugün duvarlarındaki  izler onlardır ve biz yaşattıklarımızı gözlerimizi kapattığımızda. Yaşadıklarımızı ise gözlerimizi açtığımızda tekrar yaşarız bu böyle devam eden bir tekerrürdür  Kendinize Beraat verin dünlerinizden. Değmesin bugünlerinize. Hiç bir şey sizden daha değerli değildir. Vesselam

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER