Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel ve İmamoğlu Taksim’e yürüyor: Çatışma istemiyoruz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs kutlamalarına yasaklanan Taksim meydanına İBB binasının olduğu Saraçhane’den Taksim’e yürüme kararı aldı. Özel, yaptığı açıklamada ‘çatışma istemiyoruz’ dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür

Özel ve İmamoğlu Taksim’e yürüyor: Çatışma istemiyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim yasağına karşın İstanbul Saraçhane’de yaptığı açıklamada, yoğun güvenlik tedbirleri ve engellemelere rağmen 1 Mayış İşçi ve Emekçi Bayramı’nın kutlamak için Taksime yürüyeceklerini duyurdu.

 

Tansiyon yüksek: Taksim’e yürüyorlar

Tansiyonun yüksek oldu Saraçhane’de, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, DİSK ile birlikte Taksim‘e yürümeye başladı.

Özel, “Bugün hep birlikte Taksim’e doğru 1 Mayıs‘ı bayram gibi kutlayacak bir anlayışla hareket edeceğiz. Bir ülkenin dünyaca bilinen meydanında 1 Mayıs kutlanmıyorsa o ülkede demokrasi sorgulanır.” dedi.

Ayrıca Özel: “Tedirgin iktidarlar özgüvensiz iktidarlardır. Kaba kuvvetle sağlanan iktidar, git gide sonu yaklaşan iktidardır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)