Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşbaşkan Siraç Çelik’ten ‘Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor’ haberimize cevap; Pasif durumda olanların yeri değişti

“Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor” haberimize ilişkin açıklama yapan Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik, konuyla ilgili personelle arasında herhangi bir görüşme olmadığını savundu. Çelik, “Bahse konu yer değişiklikleri ile ilgili birimlerimiz tarafından Belediye personelinin halka verimli olacak şekilde doğru yerde görevlendirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmış, yapılan çalışmalar sonucunda pasif durumda bulunan bir kısım personelin görev yeri değiştirilmiştir” dedi.

“Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor”

Eşbaşkan Siraç Çelik’tan ‘Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor’ haberimize cevap; Pasif durumda olanların yeri değişti! “Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor” haberimize ilişkin açıklama yapan Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik, konuyla ilgili personelle arasında herhangi  bir görüşme olmadığını savundu. Çelik, “Bahse konu yer değişiklikleri ile ilgili birimlerimiz tarafından Belediye personelinin halka verimli olacak şekilde doğru yerde görevlendirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmış, yapılan çalışmalar sonucunda pasif durumda bulunan bir kısım personelin görev yeri değiştirilmiştir” dedi.

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, gazete ve internet haber sitemizde “Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor” ve “Dem’li Belediye Başkanı ‘Emir Büyük yerden’ başlıklı haberimize ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

‘Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor’ başlıklı haberimize cevap

Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik tarafından gazetemize iletilen tekzip yazını tarafsız ve sorumlu gazetecilik ilkeleri gereği yayınlarken, söz konusu yazıda  şu ifadeler yer aldı;

“Bağlar Belediyesi’nde işçilerin görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Diyarbakır’da yerel yayın yapan Özgür Haber adlı gazete ve internet portalında 24 ve 25 Nisan 2024 tarihlerinde “Bağlar Belediyesi’nde neler oluyor” ve “Dem’li Belediye Başkanı ‘Emir Büyük yerden’ diyerek işçi kıyımına başladığı iddiası!” başlıklı iki ayrı haber yayınlanmıştır.

‘Personelle herhangi bir görüşmesi yapılmadı’

Haberlerde, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik’in Görev yerleri değiştirilen personelle görüştüğü ve kendilerine “Emir büyük yerden geldi, yapabileceğim bir şey yok” dediği iddiası yer almıştır. Öncelikle Belediye Eşbaşkanımız Siraç Çelik’in personelle herhangi bir görüşmesi olmadığı gibi iddia edilen konuşması da olmamıştır.

Haberin yayınlandığı 24 Nisan 2024 tarihinde Ankara’da bulunan Belediye Eşbaşkanımız Siraç Çelik’e yönelik hem gazetede hem de gazetenin internet sayfasında yer alan iddialar gerçek dışıdır.

‘Pasif durumda olanların yeri değişti’

Bahse konu yer değişiklikleri ile ilgili birimlerimiz tarafından Belediye personelinin halka verimli olacak şekilde doğru yerde görevlendirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmış, yapılan çalışmalar sonucunda pasif durumda bulunan bir kısım personelin görev yeri değiştirilmiştir. Yapılan görev yeri değişikliklerinin tamamı mevzuata uygundur. Belediye yönetiminin almış olduğu bu kararı farklı yerlere çekmek kötü niyet okumasından başka bir şey değildir” dedi.