Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Vekili, Uçak İkramlarının Ücretli Olmasını Eleştirdi

Türk Hava Yolları (THY) ile Ajet uçuşlardaki ikramları ücretli yaptı. CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, uygulamayı eleştirip, yetkililere vatandaşı mağdur etmemesini istedi.

Türk Hava Yolları (THY)

Diyarbakır Vekili, Uçak İkramlarının Ücretli Olmasını Eleştirdi. THY ile Ajet, uçuşlardaki su ve çay ikramlarını ücretli yaptı.

 

THY ile Ajet, aldıkları yeni kararla uçuşlardaki su ve çay ikramlarını ücretli yaptı. THY ile Anadolujet’in almış olduğu kararı CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu duyurdu.

 

UÇAKTA ÇAĞRI YAPTI

 

Diyarbakır-Ankara seferini yapan uçağın içinden THY ve Anadolujet (Ajet)’e çağrıda bulanan Tanrıkulu, “Anadolu’nun her yerine uçan, sermayesi kamuya ait olan uçak şirketinde su ve çay ikramı nasıl paralı hale getirilir? Bu kadar mı düştünüz?

Bir saatlik bir yolculukta su ve çay ikramı tasarruf konusu olamaz; şehirlerarası otobüs yolculuklarında dahi bu ikramlardan para alınmaz, ayıptır. Dolayısıyla Türkiye’nin farklı şehirlerinden Ankara’ya, İstanbul’a seyahat eden yurttaşlarımıza daha önce ikram olarak verilen çayın ve suyun parayla satılmaya başlanması kabul edilebilir bir uygulama değildir.

Türk Hava Yolları ve Anadolujet (Ajet) yetkililerine çağrı yapıyorum; bu uygulamadan vazgeçin ve yurttaşlarımızı mağdur etmeyin” ifadelerini kullandı.