Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Kulüpler takım Karate Şampiyonası başladı

Kocaeli’nde 28-30 Aralık 2023 tarihleri arasında devam edecek olan Türkiye Kulüpler Arası Büyükler Takım Karate Şampiyonası start aldı.

Kocaeli'nde 28-30 Aralık 2023

Türkiye Kulüpler takım Karate Şampiyonası başladı

 

Türkiye Karate Federasyonundan (TKF) tarafından geçen yıl hayatını kaybeden karate camiasının önemli ve sevilen antrenörlerinden Rıdvan Gümüş anısına düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Büyükler Takım Karate Şampiyonası, Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda başladı.

turkiye-kulupler-takim-karate-sampiyonasi-basladi

FİNALİN ADI ANKARA BAŞKENTÇINARSPOR VE EGO SPOR

 

Diyarbakır‘dan 4 kulübün katılım sağladığ Türkiye Kulüpler arası Karate Şampiyonasına 58 ilden, 590 kulüp ve 2 bin 200 sporcunun mücadelesi sahne olurken, Şampiyonluk kupasını Ankara iline kazandıran, Ankara Başkentçınarspor ve Ankara EGO spor  Kadın Kata takımları arasında yapılan final mücadelesinde EGO spor kulübü kadın Kata Takımı Altın Madalya sahibi olurken, Ankara Başkentçınarspor Gümüş Madalya, İstanbul Ümraniye spor kulübü ve Gaziosmanpaşa spor kulüpleri  ise Bronz madalya kazanan Kulüpleri oldular.

turkiye-kulupler-takim-karate-sampiyonasi-basladi

BAŞKENTÇINARSPOR KADIN KATA TAKIMI GÖZ DOLDURDU

 

Ankara Başkentçınarspor Kulübü’nün Tecrübeli Eski Türkiye Karate milli takım teknik direktörü ve Antrenörü Cengiz Çınar’ın Milli sporculardan kurulu Kadın Kata takımın’dan İdil Polat, Betül Bilgin, Buse Danama, Zeynep Sude ve Naz Aktaş’in sergiledikleri performansları göz doldurdu.

 

turkiye-kulupler-takim-karate-sampiyonasi-basladi

UĞUZ ,BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Kulüpler Arası Karate Şampiyonası’nda konuşan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, “Bu şampiyonayı gerçek anlamda icra edilmesini sizlerin desteği ile sağlayacağız. Burada mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Şampiyonaya ev sahipliği yapan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ederim” dedi.