Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Judo Sporcuları yeni kuşaklarına terfi etti

Diyarbakır’da 140 sporcu kuşak sınavında ter döktü.

Diyarbakır'da 140 sporcu kuşak

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır Judo İl Temsilciliği’nin 2023 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Ekim Ayı Kuşak Sınavları, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yenişehir Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu ve Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Toplamda 140 sporcu, 2 gün süren etkinliğe katılarak yeteneklerini sergiledi.

 

Judo İl Temsilcisi Osman Gökcül, sınavlarla ilgili yaptığı açıklamada, judocuların yazılı ve teknik sınavlar sonucunda elde ettikleri 70 puanla bir üst kuşağa terfi ettiğini belirtti. Bu seferki kuşak sınavında 60 minik sporcunun ilk kez yer aldığını açıklayan Gökcül, alt yapılarının güçlü bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Gökcül, sporcuların teknik yeteneklerini sergilemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, başta sporcuları olmak üzere onları yetiştiren antrenörleri tebrik etti.

Gelecek yıl yapılacak olan faaliyetlerde başarılar dileyen Gökcül, desteklerinden dolayı Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü  Nuammer Uslu’ya teşekkürlerini iletti. Judo camiasının bir üst seviyeye taşınması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.