Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim il birincisi oldu

Erkekler Voleybol İl Birinciliği Müsabakalarında Kayapınar Halk Eğitim Spor Kulübü Genç Erkekler Voleybol Takımı namağlup şampiyon oldu.

Erkekler Voleybol İl Birinciliği

Şehmus Kızılaslan

Türkiye Voleybol Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Erkekler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona ererken, Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Spor Kulübü Genç Erkekler Voleybol Takımı, 2023-2024 Sezonu İl Birinciliği müsabakalarında namağlup il şampiyonu oldu.

Diyarbakır Kayapınar İlçe müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Spor Kulübü Genç erkekler voleybol kategorisinde Diyarbakır ve ilçesinde toplamda 6 kulübün katılım sağladığı ve  çift devreli oynanan karşılaşmalar sonrası tüm rakiplerini yenerek Diyarbakır Şampiyonu oldu.

ALAKUŞ DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Diyarbakır Kayapınar halk eğitim spor kulübü Başkanı Abdulkadir Alakuş 2023-2024 Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonasında Diyarbakır ve ilçesinde bütün rakiplerini 3-0 ‘ lık net skorla yenerek namağlup Diyarbakır birincisi olan sporcuları kutladı.

Alakuş açıklamasında;

Kayapınar Halk Eğitim Spor Kulübü olarak daha sonra Voleybol federasyonu tarafından açıklanacak olan müsabakalarda ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmenin ayrıca gurunu yaşıyoruz” bu başarıda bizlere destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi