Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır BAL ligi maçlarının hakemleri ve denetçileri belli oldu

2023-2024 sezonu TFF BAL ligi 9. haftasında 9. Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbakır takımlarının müsabakalarını yönetecek hakem ve denetçiler belli oldu. Maçları Yönetecek hakemler Erzurum, Batman, Mardin ve Şanlıurfa bölgesinden oluşurken, karşılaşmaların denetçilik görevlerini ASKF yönetim kurulu üyeleri tarafından yapacak.

2023-2024 sezonu TFF BAL

Diyarbakır BAL ligi maçlarının hakemleri belli oldu,2023-2024 sezonu TFF BAL ligi müsabakalarını yönetecek hakem ve denetçiler belli oldu.

Bölgesel Amatör Ligi’nin 9. haftasında 9. Grupta Diyarbakır temsilcilerinin karşılaşmalarını yönetecek hakem, gözlemci ve denetçiler belli oldu. Karşılaşmalar 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler Erzurum, Mardin, Şanlıurfa ve Batman bölgesinden.

TFF BAL ligi 9. Grup’ta 9. haftada mücadele edecek olan Diyarbakır takımların maçlarını yönetecek hakem triosu ise şöyle:

Diyarbakırspor maçının hakemi Erzurum bölgesinden

Diyarbakırspor Yenişehir Belediyespor ile Seyrantepe Şilbe Stadyumu’nda 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler, maçın orta hakemi Erzurum bölgesinden Muhammet Furkan Dursun olacak. Dursun’un yardımcılıklarını Barış Karakuş, Ertuğrul Şaşmaz ve Bakır Aslan Yapacak. Maçın TFF gözlemcisi ise Mehmet Ali Turan tarafından takip edilecek.

Adaletspor maçının hakemi Erzurum bölgesinden

Diyarbakır Adaletspor, Bağlar Belediyespor ile Seyrantepe Şilbe Stadyumu’nda 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te karşı karşıya gelecek Karşılaşmayı yönetecek hakemler ise maçın orta hakemi Batman bölgesinden Ahmet Burak olacak. Burak’ın yardımcılıklarını Şehmus Öğe, Fatma Sosyal ve Abdürrahim Özdemir yapacak. Maçın TFF gözlemcisi ise Musa Murat Yüzer tarafından takip edilecek.

BAL ligi 9. Grup 9. Hafta maçlarının denetçileri

Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri’nde 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te yapılacak olan Diyarbakır Adaletspor – Diyarbakır Bağlar Belediyespor karşılaşmasını ASKF yönetim kurulu üyesi Bahattin Ar denetleyecek.

Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesislerinde 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te yapılacak olan Diyarbakırspor – Diyarbakır Yenişehir Belediyespor karşılaşmasını ise ASKF Yönetim kurulu üyesi Şehmus Kızılaslan  denetleyecek.