Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor uzun bir aradan sonra lider

Liderlik için kritik öneme sahip olan karşılaşmada Amedspor, deplasmanda konuk olduğu Derincespor’u 2-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 53’e yükselten Amedspor, uzun bir arada sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Liderlik için kritik öneme

Amedspor uzun bir aradan sonra lider! Liderlik için kritik öneme sahip olan karşılaşmada Amedspor, deplasmanda konuk olduğu Derincespor’u 2-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 53’e yükselten Amedspor, uzun bir arada sonra liderlik koltuğuna oturdu.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda Derincespor ile karşı karşıya geldi.

Derince Stadı’nda 14.00’de başlayan karşılaşmada Amedspor Uğur Adem Gezer’in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Amedspor, 61.dakikada Mert Çaparın attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Amedspor uzun bir aradan sonra lider

KALESİNDE DEVLEŞTİ

Amedspor’da kaleci Aykut, 85. Dakikada penaltıyı kurtararak kalesinde adeta devleşti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, maç, Amedspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yeşil-Kırmızı- Beyazlı Takım, almış olduğu bu sonuçla puanını 53’e yükselterek, uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Amedspor uzun bir aradan sonra lider

AMED 53 PUANLA LİDER

Üst sırları yakından ilgilendiren diğer maçlarda ise Iğdır haftayı bay geçirerek, 52 puanla 2’inci sırada yer aldı.

Kastamonuspor ise deplasmanda son dakikada attığı golle Somaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla ligde puanını 49 yapan Kastamonuspor, 3’ünc u sıraya yerleşti.