Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AMEDSPOR ŞAMPİ…

Lider Amedspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin kader maçında Kastamonu Gazi Stadı’nda Kastamonuspor ile karşılaştı. Amedspor kritik maçtan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı.

Lider Amedspor, TFF 2.

AMEDSPOR ŞAMPİ…

 

Amedspor karşılaşmanın 3’üncü dakikasında 1-0 öne geçti. Eyüp, rakipten gelen topu alarak rakip alana indi, uzaktan sert vurdu, top kalecinin de hatasıyla  filelerle buluştu

3’üncü dakikada Eyüp’ün golüyle deplasmanda 1-0 öne geçen Amedspor 1-0’lık skorla soyunma odasına girdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmadı ve maç Amedspor’un 1-0’lık zaferi ile sonuçlandı.

Kastamonuspor Amedspor arasındaki liderlik mücadelesini Amedspor kazanırken, iki takım arasındaki puan farkını da altıya çıkardı.

 

HAFTAYA KAZANIRSA ŞAMPİYON

Amedspor puanını 77’ye çıkardı. Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sırada kalırken son üç haftaya girildi. Amedspor, önümüzdeki haftayı da galibiyetle tamamlarsa şampiyonluğunu ilan edecek.

 

Diyarbakırlı sporseverler Amedspor maçını meydanlarda takip ediyor

DİYARBAKIRLI SPORSEVERLER AMEDSPOR MAÇINI MEYDANLARDA TAKİP ETTİ

Sezonun en kritik maçına çıkan Amedspor’a destek olmak isteyen taraftarlar Diyarbakır’da meydanlarda maçı izleyerek Amedspor’a destek verdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin kader maçında Kastamonu Gazi Stadı’nda Kastamonuspor ile karşılaşan Diyarbakır ekibi Amedspor’a Diyarbakırlılardan büyük destek geldi.

AMEDSPOR ŞAMPİ…

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  Diyarbakır merkezde dev ekranlarda maçı canlı verecekleri müjdesini vermişti.

Amedspor’a gönül veren taraftarların maçı izlemesi için Park orman ve Kent Meydanı’na dev ekranlar kuruldu. İki parka da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi belediye otobüsleri ile ulaşımı ücretsiz yaptı. Kritik maçı Amedsporlu binlerce taraftar hep birlikte izledi.

AMEDSPOR ŞAMPİ…