Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Başkanı: Kastamonuspor haksız puanlar aldı!

Zirve yarışı veren Amedspor’un Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Kastamonuspor 1966’nın son üç maçı haksız bir şekilde aldığını belirterek, “Kastamonu’yu TFF mi, hakemler mi koruyor bilmiyorum ama son üç maçını Kastamonu haksız bir şekilde aldı” dedi.

Zirve yarışı veren Amedspor'un

Amedspor Başkanı: Kastamonuspor haksız puanlar aldı!

 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da gözler  hafta sonu Etimesgutspor maçına çevrildi.

Mesut Bakkal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da tek hedef üç puan. Kritik karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı Amida Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

 

‘BİRKAÇ HAFTADIR İYİYİZ’

Devre arasında liderin 7 puan gerisinde olduklarını, teknik direktör ve nokta transferlerle takımın bambaşka bir havaya girdiğini belirten Elaldı, “Devre arasında 7 puan liderin gerisinde kapattık. Devre arasında teknik heyet değişikliğine gittik. Süper ligde çalışmış Mesut Bakkal ile anlaştık. Daha sonra 4 nokta transfer yaptık. Eksiklerimizin olduğu noktalara flaş transfer yaptık. İyi olan takımımız daha iyi duruma geldi. Birkaç haftadır daha iyiyiz. Performansımız artarak devam edecek” dedi.

Şampiyonluk priminde artışa gittiklerini ifade eden Elaldı,”Primler çocukların emeğidir. Hepsine helali hoş olsun” diye konuştu.

Amedspor adım adım şampiyonluğa yürüyor!

‘KASTAMONU 3 MAÇINI HAKSIZ BİR ŞEKİLDE ALDI’

Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Cengiz Aygün’ün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye yaptığı ziyaret ve hakemlerin maçlarda takdir hakkını Kastamonuspor lehine kullanmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı şunları söyledi, “Son 3 maçta Kastamonuspor’u TFF mi hakemler mi koruyor bilmiyorum ama son üç maçını Kastamonu haksız bir şekilde aldı. Buda bizim için 9 puan demektir. Bu net aleni görüntüleri ile ortada olan bir şeydir. Bu durum böyle devam etmemelidir. Bunun için elimizden gelen kamuoyu baskısını yapacağız. Şampiyonluk şaibeli geliyorsa, yada bir maçı şaibeli alıyorsan ben öyle şampiyonluğu ve maçı da istemem. Bunu da kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

‘BİR HEDEF İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Amedspor hedefine yakın olduğunu kaydeden Elaldı, “Biz bir hedef için yola çıktık. Bu hedefe ulaşmak için bütün emeğimizi sarf ediyoruz. Bu yıl bir üst lige çıkacağız” dedi.

Amedspor adım adım şampiyonluğa yürüyor!

‘ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞA HAZIR’

Kentin şampiyonluk havasına girdiğini, kenetlenmenin sevindirici olduğunu söyleyen Elaldı, “Şampiyonluğun havası böyle geliyor. Herkes kenetleniyor. Esnaf, iş insanları, öğrenciler, hocalar, teknik direktör, futbolcu, taraftarı ve camiası kilitlenmiş durumda. Biz şampiyonluğu hissediyoruz. Şampiyonluk kenetlenme ile gelir. Bunu bekliyoruz. Kenetlenmeden şampiyonluk gelmez. Bu kenetlemeyi camiamız sağlamış durumda. Kenetlenmenin devam etmesini istiyoruz. bayraklarla şehri şampiyonluk havasına sokmak lazım” diye konuştu.

 

‘AMEDSPOR EN ÇOK TARAFTARI OLAN 4. TAKIM OLACAK’

Türkiye’nin her yerinde Amedspor taraftarının olduğunu kaydeden Elaldı, “Amedspor Türkiye’nin en çok taraftarı olan 4. Takımı olacak” şeklinde konuştu.