Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi aday adayından açıklamalar

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday adayı başvurusunu yapan Garip Kandemir, seçimle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi aday adayından açıklamalar. Diyarbakır’da yerel seçimlere aylar kala partilerin aday belirleme süreci devam ediyor.

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) ise Diyarbakır’da bir ilke imza atacak. DEM Parti, adayları ön seçimle belirleyecek. Ön seçim öncesi aday adaylarının çalışmaları sürüyor.

 

Bu kapsamda DEM Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Garip Kandemir, gazetemiz Amida Haber’i ziyaret etti. Yerel seçimle ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Kandemir seçilmesi durumunda yapacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

‘Birlikte bu kenti yöneteceğiz’

 

7 yıllık süreçte kentin çok ciddi tahribata uğradığını belirten Kandemir, “Bununla ilgili dokunmayacağımız tek fert kalmayacak. Herkesin bu kente dair sözünün olması kanaatindeyiz. Bunun imkân ve olanaklarını mutlaka yaratacağız. Burada aslolan toplumsal barışımıza hizmet edecek bir yerel yönetim politikasıdır. Partimizin bu konudaki politikası nettir. Hiç kimse bu sürecin dışında kalmayacaktır. Bizim derdimiz bu kenti hep beraber yönetmektir” ifadelerini kullandı.

 

Garip Kandemir kimdir?

 

Garip Kandemir 1976 yılında Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Bismil’de okudu. Turizm işletmeciliği ve iktisat fakültesi mezunu. HADEP’te yöneticilik yaptı. DTP Bismil ilçe başkanlığı yaptı. Yine DBP’de iki dönem Diyarbakır il eş başkan yardımcılığı, bir dönem DBP Diyarbakır il Eşbaşkanlığı iki dönem DBP merkez disiplini kurulu üyesi ve en son DEM merkez disiplin kurulunda görev aldı.