Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deva Partisi Diyarbakır’da bende varım diyen adayları arıyor!

Deva Partisi yerel seçimler için Diyarbakırlılara çağrıda bulundu. Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak, “Aday olun kendi ilimizi kendimiz yönetelim.” dedi.

Deva Partisi yerel seçimler

Berivan Kılıç

Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel yönetimlerde il ve ilçe belediyelerinin temsiliyetinin yerel halktan adaylara verilmesi gerektiğini anımsatan, Kaymak, “Güzel Diyarbakır’ımızın suyunu, ekmeğini yemeyen,  toprağını bilmeyen, havasını teneffüs etmeyen bir belediye başkanının ilimize faydası olmayacaktır.” Dedi.

Kaymak, Deva partisi olarak, yerel yönetimlerde dışardan paraşütle, kayyumla belediye başkanı kabul etmediklerini vurgulayarak, “İşte tam da  bu yüzden yerel seçimlerde yönetimlerde gelin elinizi taşın altına koyup aday olun ve kendi ilimizi kendimiz yönetelim ve daha güzelleştirelim” ifadelerini kullandı.

İl- ilçe belediye başkanlıkları ve il-ilce meclis üyelikleri için başvuruların 29 Aralık’ta son bulduğunu hatırlatan Remzi Kaymak, kamuda çalışan vatandaşlarımızın  başvuru yapmaları için bağlı olduğu yerden istifa tarihinin 1 Aralık olduğunu belirtti.

Kaymak açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Şu an adaylıklar için ciddi sayılarda başvuru aldık. Diyarbakır halkımıza teşekkür ederim. Siyasette, yerelde Diyarbakır için varım diyen kadın, genç ve tüm adayları Deva Partimizin il ve ilçe başkanlıklarına başvurmalarını bekliyoruz.”