Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM Parti ‘Filistin’e Özgürlük Mitingi’ düzenleyecek

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi 14 Ocak’ta İstanbul’da “Filistin’e Özgürlük” mitingi düzenleyeceğini açıkladı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi

DEM Parti ‘Filistin’e Özgürlük Mitingi’ düzenleyecek. DEM Parti, 14 Ocak’ta İstanbul’da “Filistin’e Özgürlük” mitingi düzenleyeceğini açıkladı.

 

Konu ile ilgili DEM Parti İstanbul İl Örgütü’nde basın açıklaması düzenleyen DEM Parti İstanbul Milletvekili Kezban Konukçu sivillerin katledilmesine karşı ses çıkarılması gerektiğini söyledi.

 

Ezilen halkların dayanışması ile onurlu bir barışın sağlanabileceğini belirten Konukçu; “İkiyüzlü ve işbirlikçi devletler ifşa edilmeden de biz gerçek ve onurlu barışa ulaşamayız. Şu anda AKP-MHP hükümeti ‘karşıyız’ şeklinde açıklamalar yapıyor. Ancak işbirliği devam ediyor. Buradan gemilerle çelik gönderiliyor ve o çeliklerle silahlar yapılıyor.”

 

‘Filistin’e ses olma zamanı’

 

DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanı Gonca Yangöz de Gazze’de yaşananlara ilişkin yaptığı değerlendirmede şu açıklamayı yaptı:

 

Filistin halkı ve toprakları adeta yeryüzünden silinmek isteniyor. Tıpkı Kürt halkına yapılmak istenen gibi.” Türkiye ile İsrail ilişkilerinin tamamen sonlandırılmasını isteyen Yangöz, “Filistin halkının gerçek dostları olan bölge halklarını, savaşların sona ermesi için mazlum halkların yanında olmaya çağırıyoruz. Şimdi Filistin’e ses olmanın zamanıdır” dedi.