Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti’de son dakika gelişmesi! Siyaseti düşünenler varsa yeni fırsat ayağınıza geldi

Ak Parti’de yerel seçimlerde aday adaylığı başvuru süreci hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Detaylar haberimizde…

Ak Parti’de yerel seçimlerde

Ak Parti’de son dakika gelişmesi! Siyaseti düşünenler varsa yeni fırsat ayağınıza geldi. Ak Parti’de yerel seçimlerde aday adaylığı başvuru sürecini uzattı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un İmzasıyla açıklanan yeni takvim, aday adaylarına ek süre tanıdı.

 

Ak Parti, 2024 yerel seçim hazırlıkları kapsamında önemli bir adım atarak ‘Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı’ başvuru süresini genişletti.

 

Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un imzasını taşıyan resmi belgeye göre, başvuruların 05 Ocak 2024 Cuma günü sona ermesi planlanmıştı. Ancak, son gelişmelere göre bu tarih 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 19.00’a kadar uzatıldı.

 

Bu karar, partililere ve potansiyel adaylara ek süre tanıma amacını taşıyor. AK Parti‘de belirlenen yeni takvim, daha fazla kişinin başvuru yapma şansını artırarak demokratik bir sürecin önünü açmayı hedefliyor.

 

Aday adayları, belirlenen yeni tarih içinde başvurularını yapabilecek ve partilerine katkıda bulunma fırsatını değerlendirebilecekler.

 

Ak Parti’nin bu adımı; siyasete, yerel seçimlere katılımı artırma ve çeşitliliği teşvik etme çabalarının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.