Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu görüntüler Diyarbakır, Van ve Elazığlıları karşı karşıya getirdi!

Sosyal medyada hızla yayılan bir video ülkede gündeme otururken, Diyarbakır, Van ve Elazığları da karşı karşıya getirdi.

Sosyal medyada hızla yayılan

Bu görüntüler Diyarbakır, Van ve Elazığlıları karşı karşıya getirdi! Sosyal medyada hızla yayılan bir video ülkede gündeme otururken, Diyarbakır, Van ve Elazığları da karşı karşıya getirdi.

Sosyal Medyada hızla yayılan, bir motosiklet sürücüsünün yayaya yol vermesi, yayanın da ona karşılık olarak motosiklet sürücüsüne öncelik vermesi görüntüsü ülkede en çok beğeni alıp yorum yapılan videolar arasına girdi.

Türkiye’de görmeye alışık olmadığımız iç ısıtan olay vatandaşlarca takdir edilirken, görüntülerin hangi şehirde çekildiği polemik konusu oldu. Yapılan yorumlarda şivenin Elazığ iline ait olduğu belirtilirken, Vanlılar kendi illerinde çekildiğini iddia etti. Tartışmaya sonradan Diyarbakırlılar da dahil olunca, üç ilde yaşayanlar karşı karşıya geldi.

Diyarbakır, Van ve Elazığlılar sosyal medyada ısrarla görüntülerin kendi illerinde çekildiğini iddia ederken, nerde çekildiğiyle ilgili netleşmeyen bu olayla ilgili çekişme süreceğe benziyor.

Uğur KASİOĞLU