Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MURADİYE MAHALLESİNDE SÜNNET HEYECANI

Diyarbakır bağlar ilçesinde bulunan Muradiye Mahallesinde toplu sünnet töreni gerçekleşti. Mahalle muhtarı Dilek Demir Törende konuştu.

Diyarbakır bağlar ilçesinde bulunan

“Ben Muradiye Mahallesi muhtarı Dilek DEMİR mahallemde bulunan 85 tane çocuğumuz sünnet törenine götürdük bunun için günlerdir isim yazıyorduk. Mücadele ediyorduk düzenlemeyi hazırlıyordu ve biz kendi mahallemiz adına konuşuyoruz mahallemize güzel bir jest oldu çocuklarımız için Folklor ekibi ve palyaço ayarladık eğlendiler, mevlit verildi mevlit yemekleri dağıtıldı Eski içişleri bakanımız Sayın Abdulkadir AKSU ve oğlu Av. Murat AKSU geldiler ve gerçekten çok çok güzeldi balonlar dağıtıldı çocuklarımıza hediye oyuncaklar dağıtıldı çok güzel bir şenlik havasında geçti sünnet düğünümüz emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz umarım umarım bu herkese örnek olur ve insanlar birilerinin sıkıntılarını gidermek için böyle projelere imza atar diyorum buradan da Eski içişleri bakanımız Abdülkadir Aksu’ya çok teşekkürlerimi sunuyorum Allah’a emanet olun sağ olun var olun”. Dedi

İlk Adım’da yapılacak sünnet şöleni ile erkekliğe ilk adımı atacaklar.

“Bu şölen bizim için gerçekten çok önemli. Çocuklar mutluysa biliyoruz ki anne babalar da mutlu. Çocuklarımız bizin en değerli varlıklarımız. Biz onların mutlu ve huzurlu büyümelerini önemsiyoruz. Proje demek önce insanın hayatına dokunmak demektir. Bu şölende çocuklarımızın mutluluğunu önemsediğimiz projelerimizden bir tanesi. Birbirimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun. Çocuklarımızın güzel gelecekleri olsun. Sünnet şölenimiz hayırlı uğurlu olsun ”çocuklarla ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdik program çocuk eğlenceleri ile renklendi.
Anne babalar için erkek evlatlarının ilk mürüvvetini gördüğü, mutlu oldukları günlerden biri olarak hatıralarında kalacağını İlk Adım’da yaşayan çocuklarımızın bu mutluluklarını paylaşmaktan buna vesile olmaktan çok büyük bir haz duyuyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz erkekliğe ilk adımlarını attılar. Onlar büyüyünce ülkemizin geleceği olacaklar. Bizler bu mutlu günde onlarla beraber olduğumuz için ayrı bir mutluyuz”. İfadelerini kullandı.