Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlılar Büyükşehir Belediyesine Süpürgelerle Girdi!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları ile ilçe belediye eşbaşkanları mazbatalarını alarak belediye binasına yürüdüler. Bazı vatandaşların süpürgeyle belediye binasına girmesi dikkat çekti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi

Diyarbakırlılar Büyükşehir Belediyesine Süpürgelerle Girdi!

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları ile ilçe belediye eşbaşkanları Diyarbakır İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatalarını aldı.

DEM Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı seçilen Doğan Hatun ile Serra Bucak, belediye binasına girdi. Eş Başkanlar belediye önünde davul zurnayla karşılandı.

Mazbatalarını aldıktan sonra Dağkapı Meydanı’na gelen eş başkanlar Serra Bucak ile Doğan Hatun, kalabalık bir grup ile belediye binasına kadar yürüdü.

DEM’li eş başkanlara, DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları Abbas Şahin ile Pınar Sakık Tekin ile Diyarbakır Barosu eski Başkanı Mehmet Emin Aktar ile vekiller de eşlik etti.

Diyarbakırlılar Büyükşehir Belediyesine Süpürgelerle Girdi!

SÜPÜRGEYLE GİRDİLER

Sloganlarla belediye binasının önüne gelen Serra Bucak ile Doğan Hatun, açıklama yaptı. Bucak, “Artık kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz” dedi. Belediye önünde toplanan grup “Kayyım dışarı” sloganı attı.

Açıklamanın ardından, eş başkanlar kalabalık grup ile birlikte belediye binasına girdi. Bazı vatandaşların süpürgeyle belediye binasına girmesi dikkat çekti.