Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı Vatandaşlar Nelerden Şikayetçi? Diyarbakır’ı Yönetenler Haberiniz Var Mı?

Hızla gelişen ve büyüyen Diyarbakır’ın aksayan yönleri de bulunuyor. Diyarbakırlılar o sorunları paylaşarak bu eksikliklerin giderilmesini istiyor.

Hızla gelişen ve büyüyen

Diyarbakırlı Vatandaşlar Nelerden Şikayetçi? Diyarbakır’ı Yönetenler Haberiniz Var Mı? Diyarbakırlılar, kentte sorun olarak gördüğü meseleleri paylaştı.

Diyarbakırlılara müjde: Ödemeler yatırıldı

DİYARBAKIRLI HANGİ EKSİKLİĞİ SORUN GÖRÜYOR?

 

Gayrı resmi olarak 2,5 milyonu aşkın nüfusuyla Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri olan Diyarbakır’da yaşayanlar en çok rahatsızlık duyduğu ve çözümünü istediği sorunları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde…

yerel-secimlerde-diyarbakirli-secmenin-tutumu

DİYARBAKIRLILAR NELERDEN ŞİKAYETÇİ?

 

Diyarbakırlı duyarlı vatandaşlarca gazetemiz İhbar Hattı’na gönderilen şikayetlerden bazılarını sizler için derledik. İşte Diyarbakırlıların; Raylı sistemden, su faturalarına, bozuk yollardan, cafelerin yüksek sesli gürültülerine kadar tüm şikayetleri…

BÜYÜK SORUNLAR DA VAR …

 

Diyarbakırlılar, raylı sistem gibi merkezi hükümetin desteğine ihtiyaçla yapılması mümkün olan işler ile küçük dokunuşlarla vatandaşların hayatlarını konforlu hale getirecek işlerin de neden yapılmadığını soruyor.

meteoroloji-diyarbakirlilari-uyardi

ÇÖZÜMÜ HEMEN MÜMKÜNLER DE…

 

‘Sinek küçük ama mide bulandırır’ atasözünü hatırlatan Diyarbakırlılar, kısa sürede çözümü mümkün olan sorunların neden çözülmediğini soruyor. Özellikle kış mevsiminde alınması gereken önlemleri de sorun olarak görüyor. Kış mevsimindeki yağışlarla birlikte cadde, sokak ve parklarda biriken suların vatandaşı rahatsız ettiğini kaydeden Diyarbakırlılar, bu sorunlardan yetkililerin haberdar edilmesini istiyor.

DİYARBAKIRLILARIN BEKLEDİĞİ HİZMETLER?

 

İşte Diyarbakırlı duyarlı takipçilerimiz tarafından yetkililere duyurulmasını istedikleri sorun ve sıkıntılarından bazıları;

 

“Vatandaşın yürümek için cambazlık yapmak zorunda kaldığı bu parklardan haberiniz var mı?

İtfaiyeden daha çok su sıçratan bu delik deşik kaldırımlardan haberiniz var mı?

Kayapınar’da özellikle okul çevrelerinde ve önünde tedaşın bozduğu kaldırımlardan, yollardaki büyük çukurlardan saçma sapan asfaltla yapılmış yüksek tümseklerden haberiniz var mı acaba? Her gün çocuğu okuldan almaya giderken, arabanın dibini vura vura geçmek?

Acillll, raylı sistem. Acillll, raylı sistem lazım, şehir içi trafiği felç durumda!

 

2016 ve 2020’de dışarıya sandalye atılmayacak diye açıklama yapan sonra 180 derece dönüp CAFELERİN hayalini gerçekleştirmeye karar veren belediyenin sokağı cafelere sattığından ve CAFELERİN vatandaşı gürültüden dolayı mahvettiğinden haberiniz var mı?

Orta hasarlı yapılar ağır hasarlı kabul edildi. Kuraya dahil edilelim, evlerimizden olduk. Kira yardımı ev teslimine kadar devam etsin. Kimse bilgi vermiyor, kimse yardımcı olmuyor.

 

Bu Fatura kul hakkı ile dolu haksız kazanç içeriyor. @diyarbakirbld kimseden korkmuyor. Su faturamız okunmuyor, 3.Kademeden yüksek fatura çıkarılacak dedim. İlgilenmediniz. Bu zulümdür. 42 günde okunan Faturanın dörtte birini fazladan ödeyeceğim. Kim hesabını verecek?