Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Da Gözaltılar Var! Sosyal Medya Provokatif Paylaşım Yapan 170 Hesap Tespit Edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı paylaşım yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 170 hesabın tespit edildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Diyarbakır’da Da Gözaltılar Var! Sosyal Medya Provokatif Paylaşım Yapan 170 Hesap Tespit Edildi! Kullanıcısı Diyarbakır’da olan hesap sahibi kişiler de gözaltına alındı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında kullanıcısı Diyarbakır’da olan provokatif amaçlı paylaşım yapan ve yanıltıcı bilgi yayan sosyal medya hesaplarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 

170 HESAP YÖNETİCİ VE KULLANICISI ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya,  şu ifadeleri kullandı:

 

“Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize ve Pençe Kilit Harekât bölgesine yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan şu ana kadar 170 hesap yönetici ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi.

 

133 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlemler başlatıldı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yurt içinde tespit edilen 37 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarında 18’i yakalandı. 19’u ile ilgili çalışmalar devam etmektedir”

 

 

 

DİYARBAKIR’DA DA GÖZALTILAR VAR

 

Adalet Bakanı Tunç Yılmaz da konuyla ilgili açıklamasında, kullanıcısı Diyarbakır’da olan sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı paylaşım yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kişilerin de aralarında olduğu 10 kişinin gözaltına alındığı duyurmuştu.