Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Sur’da yeni yıl hareketliliği!

Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması başta olmak üzere, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik

Diyarbakır Sur’da yeni yıl hareketliliği! Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması başta olmak üzere, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Diyarbakır Sur’da yeni yıl hareketliliği! Sur Belediyesi, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

diyarbakir-surda-yeni-yil-hareketliligi

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte hareketlenen Diyarbakır Sur ilçesinin tarihi cadde ve sokaklarında Sur Belediyesi ekipleri temizlik çalışmalarına 7/24 aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır Sur ilçe Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Asım Solak’ın talimatıyla çalışmalarını üç kat artıran Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,120 mahalle 145 Mezrada çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Diyarbakır  Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, İçerisinde birçok tarihi yapıyı barındıran ve turizmin gözdesi olan Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dar ve ulaşılması zor sokakların temizliğini titizlikle gerçekleştirildiğini belirterek, Temizlik işleri ekiplerimiz tüm cadde, sokak ve mezralarımızda çalışmalarını sürdürmektedir.

diyarbakir-surda-yeni-yil-hareketliligi

Tarihi yapı ve alanları ile turizm alanında oldukça önemle bir yere sahip olan Sur ilçesinde yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte yoğunluğun yaşandığını anlatan Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, “Yerli ve yabancı turistlerimizin uğrak alanları olan tarihi ve kültürel yapılarımızın hem korunması hem de temizliği konusunda ekiplerimiz çok hassas davranmaktadır.  Temizlik ekiplerimiz rutin günlük temizlik programlarına ilave olarak merkez ilçe ve mezralarımız için her hafta belirlenen bir program çerçevesinde caddelerimizin genel temizliği, çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve sokakların detaylı bir temizlik sürecine tabi tutmuş bulunmaktadır” dedi.