Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Gazi Caddesi’nde banklar yenilendi

Diyarbakır Gazi Caddesi’nde banklar

Diyarbakır Gazi Caddesi’nde banklar yenilendi

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Gazi Caddesi’nde kırılan kent mobilyalarını yenileyerek yeşil alanlarda çalışma başlattı.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, tarihi Sur ilçesinde yer alan, yerli ve yabancı konukların yoğun ilgi gösterdiği Gazi Caddesi’nde peyzaj ve kent mobilyaları yenileme çalışması yürüttü. Ekipler, yurttaşların dinlenmek için kullandığı, zamanla kırılan ve zarar gören kent mobilyalarından oturma gruplarını yenileyerek montajını gerçekleştirdi.

 

PEYZAJ ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kentin en önemli noktalarından biri olarak kabul edilen tarihi caddenin estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak için Park ve Bahçeler Daire kent mobilyalarını yenileme işlemlerine paralel olarak alanda peyzaj çalışması da başlattı.

Gazi Caddesi’nin yeşil alanlarında ilk etapta altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, daha sonra işlem yapılan alanları bitki çeşitliliğiyle süsleyecek.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, kent genelinde peyzaj düzenleme ve kent mobilyaları yenileme çalışmalarına devam edecek.