Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır Ziyaretinde Heybesinde Neler Var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim kampanyası çerçevesinde Diyarbakır’da miting gerçekleştirecek. Türkiye ve dünyaya mesajlarını önemli merkezlerde vermesiyle bilinen Erdoğan’ın, Selahattin Demirtaş, Ahmet Türk ve Leyla Zana gibi Kürt siyasetinin önemli isimlerinin kendisi için söylediklerine Diyarbakır’da cevap verip vermeyeceği en çok merak edilen konuların başında geliyor. Zira bu isimler, Kürt sorununda çözüm olarak Erdoğan ismi zikretmişlerdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır Ziyaretinde Heybesinde Neler Var? 31 Mart yerel seçimleri için son viraja girilmişken 27 Mart günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da miting gerçekleştirecek. Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Diyarbakır’dan yüzde 26.48 oy oranı ile çıkan Erdoğan’ın gerçekleştireceği mitingde neler söyleyeceği de merakla bekleniyor.

En çok merak edilen konu: Kürt sorunu

27 Mart Çarşamba günü Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanında saat 12.00’de başlayacak olan mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürt sorunuyla ilgili sözleri en çok merak edilen konu başlığı olacak.

Barış Süreci yeniden başlar mı?

Zira Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Kürt siyasetinin önemli isimlerinden Ahmet Türk, Kürt sorununda çözüm olarak Erdoğan ismi zikredilmişti.  Uzun süreden beri siyasetten uzak kalan Leyla Zana da benzer bir çağrıda bulunmuş ve ‘Barış Süreci’nin yeniden başlayabileceği düşüncesi siyasete hakim olmuştu.

Cumhurbaşkanının heybesindekiler merak ediliyor

Diyarbakır’a her geldiğinde önemli mesajlar verip müjdeler vermeyi ihmal etmeyen Erdoğan’ın bu kez heybesinde nelerin olduğu herkesçe merak ediliyor. Diyarbakır’da bazı vatandaşlar da Demirtaş, Türk ve Zana gibi düşünüyor. Bazıları ise Erdoğan’ın sadece kendi menfaatine olabilecek siyaseti yürüteceğinin açık ve net olduğunu dile getiriyor.