Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bismil’de çocukların da karıştığı silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti

Bismil İlçesi Dumlupınar Mahallesinde aralarında daha önceden husumet bulunan aileler arasında çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı üçe yükseldi.

Bismil İlçesi Dumlupınar Mahallesinde

Diyarbakır‘ın Bismil İlçesi Dumlupınar Mahallesinde aralarında daha önceden husumet bulunan Tekin ve Gümürcü aileleri arasında çıkan ve çocukların da karıştığı silahlı kavgada Recep Gümürcü ile Hisamettin Tekin olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı. Kavgada yaralanan Sedat Tekin ve Meydin Gümürcü olay yerine gelen ambulanslar ile Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan yaralılardan Meydin Gümürcü (62) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamın yitirdi. Böylece kavgada ölenlerin sayısı 3’e çıktı.

DİYARBAKIR’IN BİSMİL İLÇESİNDE HUSUMETLİ İKİ AİLE ARASINDA BİR YILDIR SÜREN KAN DAVASINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI. OLAYA İLİŞKİN 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. (HASAN ALAN – MUHAMMET HÜSEYİN İÇLİ/DİYARBAKIR-İHA)
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

KAVGAYA ÇOCUKLAR DA KARIŞTI

3 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı kavgaya çocukların da karıştığı ve silah sıkanlardan bazılarının çocuk yaşta olduğu birisisin ise kız çocuğu olduğu belirtildi. Polis, olay yeri ve çevresi ile hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde incelemeler devam ediyor.

ARALARINDA GEÇEN YILDAN KALMA HUSUMET VARDI

Aslen Hazrol’u olup Yukarı Darlı Mahallesinde oturan Gümürcü Ailesi ile aslen Kulp Hamzalı Köyünden olup Dumlupınar Mahallesinde oturan Tekin aileleri arasında geçtiğimiz yıl yaşanan kavgada 1 kişi yaşamını yitirmişti.

 

<<< HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN >>>