Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASKF Başkanı Dayan’dan geçmiş olsun ziyareti!

TIR’ın çarpması sonucu yaralanan yönetim kurulu üyeleri Edip Tatlı’yı hastanede ziyaret eden ASKF Başkanı Remzi Dayan, Tatlı’nın sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı.   Tatlı’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Dayan, “Kaza sonucu ayaklarında ve kalça kemiklerinde kırıklar mevcut.  Vücudunun bir çok yerinde ezikler ve morluklar var. Ancak şu an itibari ile herhangi bir hayatı tehlikesi yok” dedi.

TIR’ın çarpması sonucu yaralanan

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF) Yönetim kurulu üyesi Edip Tatlı’ya Bağlar ilçesinde bulunan Batıkent Kavşağı’nda karşıdan karşıya geçmek isterken TIR çarptı. Oradan geçen vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tatlı, olay yerine gelen ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dayan: Hayati tehlikesi yok

Tatlı’yı hastanede ziyaret eden ASKF Başkanı Remzi Dayan, doktorlardan genel sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Dayan, Tatlı’nın durumu ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Yönetim kurulu üyemiz Edip Tatlı’ya öncellik çok geçmiş olsun dileklerimi sunar bir an öncede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Kaza sonucunda şu an itibari hayatı bir tehlikesi olmadığını ayaklarında ve kalça kemiklerinde kırık olduğu, vücudunun birçok yerinde ezikler ve morluklar olduğunu öğrendik. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”