Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Diyarbakır Yenişehir Dur Durak Bilmeden Çalışıyor!

AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena, Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan ve Yenişehir teşkilatıyla dur durak bilmeden seçim çalışması yapıyorlar.

AK Parti Yenişehir Belediye

AK Parti Diyarbakır Yenişehir Dur Durak Bilmeden Çalışıyor! Yenişehir Teşkilatı A’dan Z’ye tüm birimleriyle dur durak bilmeden seçim çalışması yapıyorlar.

 

GÖNÜL KAZANMAYA DEVAM

 

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena, seçim çalışmaları kapsamında bazı resmi kurum ve ofis yeraltı çarşısı esnaflarını ve şehitlikte hane ziyaretlerini yaparak vatandaşlarla gönülleri kazanmaya devam ediyorlar.

 

 

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYORLAR

 

Asena ve Karahan beraberindeki teşkilat mensuplarıyla Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Adli Tıp Kurumu ve depremde etkilenen çadır kentte yaşaysan vatandaşları ziyaret ettiler. Sorun ve taleplerini dinlediler. Şehitlikte mahalle, hane ve taziye evlerinde taziyelere katıldılar. 2’nci sanayide bulunan hurdacılar çarşısında bulunan esnafları ziyaret edip sorun ve taleplerini dinleyerek not alarak samimi sohbetle ayrıldılar.

 

TEŞKİLAT TAM KADRO

 

Programa AK Parti Yenişehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Konak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yenişehir Belediye Encümenleri Zafer İskenderoğlu, Ekrem Güler, Tahsin Ulu, İsmail Ay, Kooperatifler Mahalle Başkanı Şevket Koyuncu, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena ve Ak Parti İlçe Başkanı Ender Karahan’a eşlik ettiler.

 

 

DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİLER

 

Seçim çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren başkanlar ve programa katılanlar geceyi, Ak Parti Yenişehir Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi İrtürk’ü düğününde yalnız bırakmadılar. Düğüne AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak ta katıldı.

 

 

AK Partililer, İrtürk’ü bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak sevincine ortak oldular. Katılımcılar günün yorgunluğunu düğünde halaylar çekerek geç saatlere kadar eğlendiler.