Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonluk yolunda kritik maç: Amedspor deplasmanda galibiyet peşinde!

Zirve yarışında Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Amedspor’da tek hedef 3 puan.

Zirve yarışında Etimesgut Belediyespor’a

Şampiyonluk yolunda kritik maç: Amedspor deplasmanda galibiyet peşinde!

 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor kafilesi, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ankara’ya giden Amedspor kafilesi kritik maç öncesi bugün son idmanını yaparak maç saatini bekleyecek.

Teknik Direktör Mesut Bakkal öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Amedspor kafilesinde keyifler yerinde. Geçtiğimiz aylarda takıma dahil olan Çekdar Orhan, Mert Çapar ve Amedspor’un gol makinası Berk İsmail Ünsal’ın hem idmanlarda hem maçlardaki uyumlu oynamaları taraftarı memnun ederken, kritik Etimesgut Belediyespor maçında bu üçlünün ilk 11’de olması bekleniyor.

  1. hafta karşılaşması öncesi TFF 2. Lig Kırmızı grupta puan durumu ve ilk üç sırada bulunan takımların maçları şu şekilde:

62 puanlı lider Amedspor yarın saat 14. 00’da Ankara takımı Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Liderin bir puan gerisinde bulunan Kastamonuspor 1966 ise 68 Aksarayspor’u, 3. Sırada 56 puanlı Iğdır FK ise yarın saat 13.00’da Düzcespor’u konuk edecek.

Amedspor adım adım şampiyonluğa yürüyor!

DİYARBAKIR’IN GÖZÜ ANKARA’DA KULAĞI KASTAMONU’DA OLACAK

Kritik maç öncesi Diyarbakır ve bölge illerindeki sporseverlerin gözü bir yanda Ankara’da oynanacak Etimesgut Belediyespor maçında olacak, kulağı ise Kastamonuspor 1966’nın Aksaray maçında olacak.