Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİYARBEKİRSPOR BAŞKANINDAN TFF VE HAKEMLERE SERT TEPKİ

Diyarbekirspor’un başkanı Serkan Genç, Zonguldak Kömürspor maçındaki skandal hakem kararlarına tepi gösterdi.

Diyarbekirspor'un başkanı Serkan Genç,

 

Zonguldak Kömürspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalan ve  takımı 9 kişi bırakan hakemlere tepkili olan Diyarbekirspor’da başkan Serkan Genç, TFF ve MHK’ye yüklendi.
Genç,”Karadeniz takımıyla oynuyoruz Karadenizli hakemler veriyorlar. Ve o hakemler bir başka Karadeniz takımıyla yapacağımız maç öncesinde bizi yakıyor. O zaman biz de bu hafta 1461 Trabzon ile yapacağımız maça bizim bölgeden hakemler istiyoruz.” diye konuştu.

Diyarbekirspor, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Zonguldak Kömürspor maçının hakemlerine tepkili.
Hakemlerin maçta kendilerini mağdur ettiğini belirten Kulüp Başkanı Serkan Genç, TFF ve MHK’ye sitem etti.
Başkan Genç ,’Diyarbekirspor olarak Zonguldak deplasmanında 9 kişi ile 1 puan almamız önemli ancak bizi üzen hakem kararları. Maçın hakemleri çok kötüydü. Bizi mağdur ettiler. İlk yarıda rakip takımın kırmızı kartı var vermedi. Bize 2 kırmızı ve 6 sarı kart. Emeklere yazık. Karadeniz takımıyla oynuyoruz Karadenizli hakemler veriyorlar. O Karadenizli hakemler de yine bir başka Karadeniz takımıyla yapacağımız maç öncesinde bizi yakıyor.

“EMEKLERE YAZIK ”
Yazık günahtır. O zaman bizim bu haftaki 1461 Trabzon maçımıza bizim bölgemizden hakemler versinler. Bu hakemlerle bu lig olmaz. Bu hafta 1461 Trabzon maçına adil hakemler istiyoruz. Bütün Diyarbakır halkını Pazar günü saat 15.00’da tribünlere bekliyoruz.” diye konuştu.