Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da oynanan maç dostça sona erdi

Diyarbakır Şener Özdil Masterler ve Karadeniz Masterler arasında oynan dostluk maçı dostça bitti. Seyrantepe Spor tesislerinde yapılan Diyarbakır Master hakemleri başkanı Sadık Kayar ve yardımcılarının yönettiği maç öncesi iki takımın temsilcileri bir birilerine çiçek, atkı, kaşkol ve takım formaları takdim ettiler.

Diyarbakır Şener Özdil Masterler

Diyarbakır’da oynanan maç dostça sona erdi. Centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu maç çok çekişmeli ve zevkli geçti. Maç 4-4 sona erdi

 

İki takımın karşılıklı attıkları gollerle maç 4-4 sona erdi.

 

Maç sonrası Diyarbakır‘ın en nezih mekânı olan Gözde Lahmacun ve pide salonunda bir araya gelen iki takımın temsilcileri yemek sonrası düzenlenen sıra gecesinde hep birlikte neşeli bir ortamda Diyarbakır halayı ve karedeniz horonu teptiler.

 

Müzik sonrası İki takım temsilcileri karşılıklı Plaket ve hediye takdiminde bulunduktan sonra Karadeniz ekibi Diyarbakır’dan alkışlarla uğurlandı.

 

ŞENER ÖZDİL; MİSAFİRLERİMİZİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

 

Organizasyonu düzenleyen Diyarbakır temsilcisi Şener Özdil Masterler başkanı Şener Özdil yaptığı açıklamada; “Karadeniz ekibini kadim şehrimiz Diyarbakır’da ağırlamak bizim için mutluluktur. Her zaman başımız ve gözümüzün üzerinde yerleri vardır.

 

İki kentin kaynaşması ve dayanışması adına düzenlediğimiz bu etkinlikte bizlere misafir olan Karadeniz ekibinin tüm sporcularına, ayrıca organizasyon boyunca sürekli yanımda olup desteğini esirgemeyen sevgili abim Zülküf Yakut, saha tahsisi konusunda Diyarbakır Masterler başkanı Veysi Akar, organizasyonun içinde bulunup destek sunan Örfioğlu Masterler başkanı Hüseyin Güven, Şe-Sa Otomotiv Masterler başkanı Şeyhmus Kaya, Dicle Fırat Masterler başkanı Mahfuz Ayçiçek, Seyrantepe Masterler başkanı Abdullah Selçuk, Şalvarlı morinho lakabıyla fenomenimiz Mehzer Tekçi, Sur bağıvar spor başkanı Şeyhmus Akyıl, Nezih mekânında bizi sıra gecesi müzik eşliğinde en iyi şekilde konuk eden Gözde Masterler başkanı Deniz Yakut ve Şener Özdil Masterler ekibimin bir birinden çok kıymetli sporcu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman ki sloganımız “Skor için değil Dostluk için spor.

 

 

OSMAN BALCI; DİYARBAKIR ANLATILMAZ YAŞANIR

 

Karadeniz Masterler karması temsilcileri Osman Balcı ve Şeref Yerebakan yaptıkları ortak açıklamada; “Diyarbakır’ın hem kendisi hem insanı çok güzel bizleri en iyi şekilde karşılayıp aynı güzellikte uğurladılar. Diyarbakır dışarıdan anlatıldığı gibi değil Diyarbakır gerçekten anlatılmaz! Yaşanır.

 

Diyarbakır’da misafirperverliği ile bizleri en iyi şekilde ağırlayan bu güzel dostlarımızı dostluğumuzun artarak devam etmesi için bahar ayında Rize’ye bekliyoruz. Bu duygularla Şener Özdil ve Zülküf Yakut kardeşlerimiz başta olmak üzere organizasyonun tüm bileşenlerine çok teşekkür ediyoruz”.