Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır ASKF lige katılım bedelini ödemeye başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 Futbol sezonunda Diyarbakır Yerel Amatör liginin isim sponsorluğunu alan AKTEPE A.Ş Firma yetkilileri lige katılım bedellerini ASKF’ye aktardı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Şehmus KIZILASLAN

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2023 futbol sezonunda Diyarbakır yerel Amatör liglerinin yeni isim ve sponsorluk hakkını Diyarbakır Aktepe Nakliye Petrol Temizlik San.ve Ticaret A.Ş olarak tescillenirken, Yeni sezonda ligin ismi “AKTEPE A.Ş Amatör ligi olarak devam edecek.

TFF 2023-2024 Futbol sezonunda ligde mücadele edecek olan Süper Amatör küme ,1. Amatör küme takımlarının lige katılım bedelleri olan ASKF yıllık ücret bedeli, Amatör liglere katılım bedeli, 1 (bir) adet Antrenör lisans bedellerini ödenmesi için AKTEPE A.Ş firması tarafından Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  hesaplarına aktardı.

DAYAN’DAN AKTEPE’YE TEŞEKKÜR

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı  Remzi Dayan açıklamasında; “Diyarbakır Amatör sporun içinde gelen ve her zaman sporun ve sporcunun yanında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen AKTEPE A.Ş Yönetim kuruluna ve Diyarbakırlı İş insani Nesih Aktepe’ye apor camiası adına teşekkür ederim. Bu tür desteklerin diğer  İş insanlarında yapmalarını temenni ederiz.” İfadelerini kullandı.

ASKF ÖDEME YAPMAYA BAŞLADI

Dayan , AKTEPE A.Ş Firması tarafından Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) hesaplarına  aktarılan nakdi yardımın Süper Amatör Küme ve 1.nci Amatör kümede mücadele edecek olan kulüplere banka ödeme dekontları karşılığında vermeye başlanıldığını belirtti.