Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DESOB’tan Amedspor’a   destek

Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bağlı oda başkanları, Erzincanspor maçı öncesi Amedsporstore mağazasına gelerek hem forma aldı hem de Amedspor’a maddi ve manevi destek çağrısı yaptı

Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odaları

DESOB’tan Amedspor’a   destek

 

Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bağlı oda başkanları, Erzincanspor maçı öncesi Amedsporstore mağazasına gelerek hem forma aldı, hem de Amedspor’a maddi ve manevi destek çağrısı yaptı.

DESOB’tan Amedspor’a   destek

ERZİNCAN MAÇI ÖNCESİ MORAL

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde zorlu Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdüren Amedspor’a esnaf ve sanatkar odaları temsilcilerinden destek. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Alican Ebedinoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bağlı oda başkan ve yöneticileri, Amedsporstore mağazasını geldi. Burada Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Ebedinoğlu ve beraberindekiler, daha sonra mağazadan yeşil kırmızılı Amedspor forması ve ürünlerden satın aldı.

DESOB’tan Amedspor’a   destek

ELALDI: ESNAF DESTEĞİ ÖNEMLİ

Misafirleri karşılayan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Ebedinoğlu ve beraberindekilerin kendilerini ziyaret etmelerinin anlamlı olduğunu belirterek, “Alican Ebedinoğlu başkan ve arkadaşlarının bizi ziyaret etmeleri çok anlamlıdır. Amedspora destek için buradayız. Başkan ve arkadaşları yani esnaflarımızın takımı sahiplenmesi şampiyonluğun gelmesi anlamına gelmektedir. Kendilerine çok teşekkür ederim. Yeşil kırmızılı takıma gönül veren herkesin desteğini bekliyoruz. Bu takım hepimizin” dedi.

DESOB’tan Amedspor’a   destek