Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’dan Kastamonu için özel uçak!

Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp başkanı Kastamonu maçı için özel uçak kiraladı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır

Amedspor’dan Kastamonu için özel uçak!

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan yeşil kırmızılı ekip tarihinin en kritik maçlarından birine çıkıyor.

İnegölspor galibiyetiyle moral depolayan Amedspor Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak. Hayati maç öncesi Amedspor kafilesinde bir günlük iznin ardından yarın Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalara başlayacak.

Amedspor’dan Kastamonu için özel uçak!

Başkan Elaldı’dan özel uçak jesti

Diyarbakır’ın gözü ve kulağının Kastamonu’da olacağı maç öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı takım için önemli bir jestte bulundu. Direk uçak seferi olmaması nedeniyle Başkan Elaldı, Kastamonu maçı için özel uçak kiraladı. Başkan Elaldı’nın girişimleriyle Amedspor kafilesi Cumartesi günü özel uçakla Kastamonu’ya gidecek.

Edinilen bilgilere göre kafilede, teknik heyetin yanı sıra kentteki iş insanları ve gazeteciler de Kastamonu çıkarmasında yer alacak. Maç sonrası Diyarbakır heyeti kentten ayrılacak.