Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da şampiyonluk hayali bir sonraki haftaya kaldı…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Amedspor, Iğdırspor’u ağırladı. Amedspor, bu maçı kazanması halinde ligde şampiyonluğunu garanti etmiş olacaktı fakat istenilen sonuç alınamadı ve Amedspor karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Amedspor’da şampiyonluk hayali bir sonraki haftaya kaldı…

 

Diyarbakır ekibi Amedspor sahasında Iğdırspor’u konuk ederken maçın 11.dakikasında Halil İbrahim Sönmez’in golü ile Amedspor 1-0 geriye düştü ve maçın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Iğdır FK, 36’ıncı dakikada Mert Örnek’in ayağından yüzde yüz gol kaçırırken, 37înci dakikada Amedspor atağında Berk İsmail’in sert şutunu kaleci köşeden kornere çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı.

Amedspor 2-0 geriye düştü!

Amedspor, skor bulmak isterken kalesinde bir gol daha gördü.

Amedspor, ilk yarıda yediği gole karşılık vermek isterken  ikinci yarıda kalesinde bir gol daha gördü. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında Bekir, kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu filelerle buluşturarak, takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.

Şampiyonluk yolunda önemli maça çıkan  Amedspor için  33 bin kişilik stadyum tamamen dolarken, maçı stadyumda izleyemeyen ve şehir dışından gelen binlerce taraftar da iki parkta kurulan dev ekrandan takıma destek verdi.

Büyükşehir belediyesince geçtiğimiz hafta Kastamonu deplasmanında Kayapınar ilçesindeki Kent meydanı ve Park Ormanda kurduğu dev ekranlar bugün oynanan Amedspor-Iğdırspor karşılaşmasında kuruldu. Binlerce taraftar iki parkı da doldurarak yeşil-kırmızılı takıma bayraklarla destek verdi.

Amedspor’da şampiyonluk hayali bir sonraki haftaya kaldı…

BİLETİ OLAN TARAFTARLAR  AŞIRI YOĞUNLUKTAN İÇERİ ALINMADI

Diyarbakır’da Amedspor taraftarları Amedspor maçına yoğun ilgi gösterirken biletli olan taraftarların da bir kısmının stadyuma alınmaması dikkat çekti.

LİGDE SON DURUM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta Amedspor 77 puanla liderliğini sürdürüken,  Kastamonuspor  deplasmanda Karaman FK ‘yı 3-0 ile geçerek puanını 74’e yükseltti ve 2.liğini korudu. Iğdır FK ise aldığı bu galibiyet ile 68 puanla 3.sırada kaldı.