Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’a Destek Artıyor, Korsan Ürünlere dikkat!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor, taraftarlardan ve iş-meslek örgütlerinden büyük destek alıyor. Destekler için teşekkür eden Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, taraftarları korsan ürünlere karşı uyardı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla

Amedspor‘a Destek Artıyor, Korsan Ürünlere dikkat! Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor, taraftarlardan ve iş-meslek örgütlerinden büyük destek alıyor. Destekler için teşekkür eden Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, taraftarları korsan ürünlere karşı uyardı.

 

 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Amedspor, 24 Erzincanspor’u 4-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Fethiyespor deplasmanı öncesi taraftarlara kenetlenme ve Amed Store’dan alışveriş yapma çağrısı yapan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya destek yağdı.

Destek artıyor

Diyarbakır Barosu, GÜNSİAD, DİSİDER, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, TMMOB, Eczacılar ve Tabipler Odası ile Kadın Meclisi DOGÜNKAD gibi iş ve meslek örgütleri Amed Store’dan alışveriş yaparak hem maddi destek sağladı hem de taraftara örnek oldu.

Başkan Elaldı’dan Korsan Ürün Uyarısı

Destekler için teşekkür eden Elaldı, taraftarları korsan ürünlere karşı uyardı. Elaldı, “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıda siz taraftarlarımızın büyük katkısı var. Bu katkınızı daha da anlamlı hale getirmek için lütfen korsan ürünlerden kaçının ve Amedstore’den alışveriş yapın. Korsan ürünler hem kulübümüze maddi zarar veriyor hem de siz taraftarlarımızı mağdur ediyor” dedi.